Kindvriendelijk hotel Goteborg met gezin

Overnachten in Göteborg

Ook in het zuiden van Zweden zijn er met kinderen een aantal heerlijke plekken om te overnachten. In de Kleine Wereldreiziger reisgids waarin we ook Zweden uitlichten als

Scandic Opalen

Scandic Opalen in Göteborg ligt op een centrale locatie, op maar 10 minuten wandelen van het amusementspark Liseberg en het Universeum. In de nette familiekamers vind je behalve een tweepersoonsbed een stapelbed. Als je wilt kun je gebruik maken van de sauna of  de eigen fitnessruimte. Voor kinderen is er een speciale recreatieruimte met speelgoed en spelletjes.
Het restaurant is sfeervol en bij het ontbijt kun je gebruik maken van het buffet. Bij het diner staan streekgerechten en internationale maaltijden op het menu, maar je kunt door de centrale ligging ook makkelijk de stad in om een hapje te eten.

Volgens onze kinderen is het Universeum het leukste doe-museum van Zweden. Als je bij Scandic Opalen overnacht dan zit je op loopafstand van dit museum waar je zeker weten naartoe wilt gaan. Je bent minimaal een halve dag bezig om alles te doen en te zien in het Universeum dat ook voor tieners een aanrader is!

> Boeken bij Booking.com

Kindvriendelijk hotel Goteborg Zweden