arrow_drop_up arrow_drop_down

Kindvriendelijke accommodatie in China

Zoek je een leuke accommodatie in China met kinderen? Hier staan onze persoonlijke tips plus wereldplekken die hoog scoren bij gezinnen.

Kindvriendelijke hotels Pingyao

Leuke accommodatie in Pingyao met kinderen

Hong Changyu Inn

Sfeervolle kamers met airconditioning en een eigen badkamer. Er zijn in de familiekamers stopcontactbeschermers aanwezig, best uniek.

Vanaf € 56,-

Kindvriendelijk hotel in Pingyao

Fly by Knight Pingyao Courtyard

In de oude stad van Pingyao, wat een sfeertje! Op een steenworp afstand van het treinstation. Rustig, authentiek en personeel spreekt Engels.

Vanaf € 36,- 

Accommodaties voor gezinnen in Chengdu

Chengdu accommodatie met kinderen

Chengdu Inn (Jinli Street branch)

Je eigen appartementje met twee slaapkamers! Heerlijk met kinderen vanwege de ruimte (80 m2) en centrale ligging. Superlief personeel!

Vanaf € 49,- 

Chengdu accommodatie met kinderen

Travelling With Hotel Chengdu 

Boutique hotel met top kamers, kwalitatief goed eten en erg comfortabel. Dagelijks vers water, heerlijk ontbijt en fietsen te huur.

Vanaf € 53,-

Kindvriendelijke accommodatie Portugal met kinderen

Ken jij leuke accommodaties in China die je zou willen aanraden aan andere gezinnen? Of ben jij in één van de bovenstaande hotels geweest en wil jij je ervaring met ons delen? We waarderen het ontzettend als je ons mailt via info@kleinewereldreiziger.nl

Rondreis Sri Lanka met kinderen

Meer reisverhalen en ervaringen over het prachtige China met kinderen?

Lees onze blogs over China en ontdek waarom je dit bijzondere land met als symbool de reuzenpanda zeker weten wilt zien met je gezin!