Review Hydroflask

Hydro Flask thermosfles

Wij houden ervan en hebben het de afgelopen maanden extreem veel gedaan: op avontuur gaan in eigen regio! Met onze Hydro Flask in de rugzak op pad in onze eigen gemeente Oss, inclusief natuurgebied de Maashorst. Prachtig om neer te strijken met een picknickkleed, koude en warme versnaperingen.

Dit is de Hydroflask

Maar hoezo dan die Hydro Flask mee? Wat maakt deze thermoskan zo bijzonder dan? Hydro Flask is niet alleen hip, wat ook belangrijk is: hij kan goed koelen én hij kan goed warmhouden. Kwaliteit dus. Tijd genoeg om hem zelf te testen dus de afgelopen maanden, want wij crashen nogal eens neer in de natuur met wat te eten en drinken. Niet voor niets groeien onze tips voor leuke plekken om te picknicken in Nederland gestaag door. Ik ga je vertellen waarom de Hydro Flask inmiddels in onze standaard uitrusting zit! Hydro Flask is het snelst groeiende flessenmerk ter wereld en dat is niet voor niets natuurlijk.

Op pad met een Hydro Flask in de rugzak

Als wij een dagje weg gaan, zijn er altijd enkele standaard items te vinden in onze dagrugzak. Natuurlijk de luiers, luierdoekjes en wat lekkere versnaperingen voor onderweg. Maar altijd ook meerdere drinkflessen. Onze Camelbak heeft er nu wel echt een concurrent bij: de Hydro Flask. Ik ga je vertellen waarom we fan zijn van onze stijlvolle gele Hydro Flask en waarom hij meegaat deze zomer tijdens kamperen, stedentripjes en weekendjes weg. De kleine variant voor de kinderen en de grote variant in de meeste gevallen voor onszelf.

Hydro Flask pas perfect bij een picknick

Leuke zo’n thermosfles hoor ik je denken. Ja, inderdaad. Maar meer dan dat, want Hydro Flask is een superhippe wijnkoeler tijdens een lekkere picknick hebben wij ontdekt. Door het ontwerp van deze fles blijft de inhoud namelijk niet alleen tot 6 uur warm, maar ook tot wel 24 uur koud! En dat laatste is natuurlijk perfect voor wijnliefhebbers net als wijzelf die een beetje hip voor de dag willen komen. En dat lukt wel met de kleuren van de matte poedercoating aan de buitenkant van deze fles.

Wij hebben een kleine en een grote variant van de Hydro Flask inmiddels. Onze kleine Hydro Flask die voluit ‘Coffee with Flex Sip‘ heet kan 354 milliliter aan vloeistof herbergen en is daarmee perfect voor de kinderen. De draaidop zorgt ervoor dat er zonder knoeien makkelijk kan worden gedronken. Geen verrassingen en natte rugzak achteraf. Thee zetten thuis en tijdens de wandeling lekker genieten. De grotere variant gebruiken wij zelf heel graag, zowel voor het warm als koud houden van dranken. Onze jongste van bijna 2 jaar kan uit allebei de flessen goed drinken, dus persoonlijk zie ik niet de toegevoegde waarde van de HydroFlask Wide Mouth speciaal voor kinderen. Dat kan echter anders zijn per kind en aan persoonlijke voorkeuren liggen.

Review HydroflaskDeze grote Hydro Flask is perfect voor het herbergen van een flesje wijn

Vloeistof blijft echt lang warm… en ook koud!

De Hydro Flask is uitgerust met een TempShield, een speciale dubbelwandige, vacuüm isolatietechniek die er dus voor zorgt dat dit de Ferrari onder de thermosflessen is. En dat klopt! Hydro Flask biedt niet alleen leuke kleurtjes en een gaaf design, maar ook gebruikersgemak en kwaliteit. Onze flessen worden voorzichtig gebruikt en hebben dus nog geen valpartij achter de rug. Nog geen schrammetje te zien! Ik lees echter dat het product echt heel duurzaam is, ‘hufterproof’ zoals wij dat noemen. We gaan het meemaken na een zomer intensief gebruik.

Zet de Hydro Flask absoluut niet in de vaatwasser, vindt hij echt niet leuk! Verder heb je op deze fles onder normale omstandigheden levenslange garantie. Dat zegt genoeg, toch?

#RefillForGood campagne

Nog een reden om een Hydro Flask aan te schaffen. Hydro Flask zet zich met de campagne #RefillForGood in om veranderingen door te voeren op kleine schaal wat uiteindelijk een effect moet krijgen op wereldschaal. Hoe dan? Hydro Flask zet haar ambassadeurs aan het werk om te pleiten voor het elimineren van eenmalig plastic door middel. En dat doe je dus door niet een plastic flesje in de supermarkt te kopen, maar door een Hydro Flask (of andere drinkfles) bij te vullen en keer op keer weer opnieuw te gebruiken. Bewust kiezen voor herbruikbare en duurzame verpakkingen om zo samen de enorme berg plastic kleiner te maken. Ik ben groot voorstander!