Pasen

Een lang Paasweekend in eigen land

Na de zomervakantie en de kerstvakantie is ook een lang Paasweekend totaal anders. Je vrijheid op vakantie met je kinderen wordt flink beperkt door corona, ga daar maar van uit. Hoewel niet alles kan de komende Pasen met je gezin zijn er zeker ook dingen die wel gewoon kunnen, mits het reisadvies het natuurlijk toelaat. Ik tip graag kindvriendelijke accommodaties en fijne vakantieparken waar je lekker kunt genieten met je gezin. Daarbij natuurlijk de noot dat je voor boeken zelf goed checkt wat wel en niet kan op dat moment.

Kindvriendelijke accommodatie voor Pasen

In mijn ogen is een fijne accommodatie een echt must tijdens Pasen met je kids, je wilt toch een beetje comfort. Omdat niet zeker is of horecagelegenheden open zijn, zou ik altijd kiezen voor een kindvriendelijke accommodatie met kookfaciliteiten. Het liefst ben je volledig self supporting en hoef je met zo min mogelijk mensen in contact te komen. Één keer boodschappen doen voor de hele vakantie en dat probleem is getackeld. Verder is wat comfort en luxe in mijn ogen wel fijn als je in je bewegingsvrijheid beperkt wordt. Ik tip graag een aantal leuke plekken voor Pasen met je kinderen met natuurlijk bekende parken als Landal GreenParks met kortingen tot 30% en een midweek Roompot vanaf € 193,-. Daarnaast  ook een aantal verrassende vakantieparken die je waarschijnlijk nog niet kent.  Fijne Pasen in ieder geval en geniet met je kinderen, we hebben volop  leuke adresjes voor gezinnen!

Brussel: van Mini-Europa tot Brusselse specialiteiten
0
Brussel: van Mini-Europa tot Brusselse specialiteiten

Mireille Steegmans

Brussel: van Mini-Europa tot Brusselse specialiteiten
E-book Nederland met kinderen

Reisgids: Ontdek Nederland met kinderen

Ga op pad met Kleine Wereldreiziger en ontdek de mooie plekjes van Nederland! Deze unieke online reisgids is véél meer dan alleen een e-book.

  • 125+ uitjes, per provincie gerangschikt
  • BONUS: 50+ horeca-adressen
  • BONUS: 50+ slaapplekken
  • BONUS: updates tot en met 2022
  • Inclusief gratis app