Tips voor Pasen met kinderen

Lang Paasweekend met het gezin

Tips voor een heerlijk Paasweekend met kinderen

Pasen

Pasen is een prachtig moment om er met het gezin even tussenuit te knijpen voor een lang weekend weg. Terwijl de lente haar intrede doet en de dagen langer worden, biedt dit seizoen talloze mogelijkheden voor even wat quality time samen. Het kan nog wel wat fris zijn, maar de kans op mooi weer en de ontwakende natuur maken het plaatje compleet. Boek op tijd voor het Paasweekend om te profiteren van de beste prijzen, als je in oktober al boekt bij Landal bijvoorbeeld dan profiteer je van vroegboekkorting met kortingen tot 30%. Vier dus Pasen bij in één van die leuke vakantieparken van Landal GreenParks of voel je een ranger bij Vakantiepark Beekse Bergen. Een aantal suggesties voor Pasen, niet al te ver van huis:

De Veluwe

Deze prachtige natuurlijke schat in Nederland is perfect voor gezinnen die van buitenactiviteiten houden. Maak wandelingen door de bossen, ga fietsen over de heidevelden en breng een bezoek aan het Kröller-Müller Museum. De natuur ontwaakt langzaam uit haar winterslaap, wat zorgt voor een betoverende omgeving.

De Ardennen, België

Op slechts een steenworp afstand van Nederland vind je de betoverende Ardennen. Het landschap is bezaaid met schilderachtige dorpjes, avontuurlijke wandelpaden en spannende grotten om te verkennen. Geniet van het voorjaarszonnetje terwijl je de natuur bewondert.

De Eifel, Duitsland

Voor gezinnen die op zoek zijn naar rust en stilte is de Eifel een uitstekende keuze. Prachtige meren, glooiende heuvels en historische kastelen vormen het decor voor een ontspannend weekend. Breng een bezoek aan het Nationaal Park Eifel voor adembenemende uitzichten.

De Franse Ardennen, Frankrijk

Ga net over de grens en ontdek de charme van de Franse Ardennen. Geniet van schilderachtige stadjes zoals Sedan en wandel langs de kronkelende rivieren. Pasen is ook het seizoen van heerlijke chocolade, dus vergeet niet wat lokale lekkernijen mee te nemen.

De Waddeneilanden, Nederland

Voor een unieke ervaring kun je de Waddeneilanden verkennen. Of je nu kiest voor Texel, Terschelling of een ander eiland, er valt altijd iets te ontdekken. Bewonder de opkomende zon aan het strand en maak strandwandelingen met de kinderen.

De Bollenstreek, Nederland

In het voorjaar transformeert de Bollenstreek in een zee van kleurrijke bloemen, vooral tulpen. Bezoek de Keukenhof-tuinen en geniet van de prachtige bloemenvelden. Het is een visueel feest voor jong en oud.

div data-blocklist-all="1" id="mediavine-settings">

Brussel: van Mini-Europa tot Brusselse specialiteiten
0
Brussel: van Mini-Europa tot Brusselse specialiteiten

Mireille Steegmans

Brussel: van Mini-Europa tot Brusselse specialiteiten
Weekendje weg in het gezellige Delft met kinderen
0
Weekendje weg in het gezellige Delft met kinderen

Mireille Steegmans

Weekendje weg in het gezellige Delft met kinderen
Prehistorisch Dorp Eindhoven
MUSEA MET KIDS
Kindvriendelijk vakantiehuisje België
OVERNACHTEN
ONTDEK NEDERLAND