arrow_drop_up arrow_drop_down
Zweeds Lapland met kinderen

Winter in Zweeds Lapland, rendieren en witte landschappen

Zweeds Lapland met kinderen

Zweeds Lapland, Gold of Lapland!

Lapland met kinderen is een geweldige ervaring, uniek en misschien in de winter wel een 'once in a lifetime experience!' Lapland is bekend om haar rendieren, prachtige landschappen, sneeuwscooteren en de vriendelijkheid van de mensen. Je vindt er zowel in de zomer als in de winter rust en prachtige natuur. Tijd om Zweeds Lapland te gaan ontdekken in de winter, de regio die de bijnaam Gold of Lapland heeft gekregen. En dat is niet voor niet natuurlijk...!

Wandelen in de Zweden met kind

Wandelen in de Zweedse sneeuw

Het is fantastisch om te genieten van de doorbuigende takken die vol sneeuw liggen. Om de zon te zien schijnen door de bomen in het bos. Om te zoeken naar de sporen van dieren en je in je eigen Frozen wereld te wanen! In Golf of Lapland wandelen in een sprookjeslandschap is met je gezin een must do. Als je een goed begaanbare en kidsproof route neemt dan zullen je kinderen zeker niet zeuren, maar het juist fantastisch vinden. Wij maken zelf een mooie wandeling vanuit ons hotel naar de nabij gelegen uitkijktoren. Vergeet niet om samen een goed sneeuwballengevecht te houden!

Wandelen in de Zweden met kind

Sneeuwscooter, ijsvissen en rendieren 

Maak een sneeuwscootertocht met je kinderen door de bossen met besneeuwde bomen. Glijd over bevroren meren en stop tussendoor om via een gat in het ijs te gaan vissen. Wij vingen een flinke zalm, die we overigens netjes terug hebben gezet. Bezoek de rendieren en maak vrienden door ze mos te voeren. Pas wel op met selfies, voorkom een gewei in je ogen!

Ijsvissen in Zweed-Lapland met kind

Bijzondere overnachting in Zweeds Lapland

Wie met kinderen gaat genieten van Zweeds Lapland in winterse sferen moet absoluut overnachten op een paar van die schilderachtige prachtige plekken waar je over 20 jaar nog over napraat. Van die hotels met een fijne spa en hot tub, van die hutjes in de sneeuw met een vuurtje voor de deur. Van die bijzondere plekjes die je vakantie in Gold of Lapland zo ontzettend bijzonder maken.

Zweedse stuga met kind

Wandelen door de sneeuw en er tot je knieën inzakken!

Wil je echt eens wat avontuurlijks doen en tot je knieën in de sneeuw staan? Maak een sneeuwschoenen wandeling door het bos op sneeuwschoenen. Warm op in één van de stuga’s waar je een vuurtje kan maken, koffie kan zetten en wat lekkers kan snoepen. Voor kinderen zijn er sleetjes om van de berg af te sleeën. Ultiem en echt ontzettend leuk om te doen.

Gold of Lapland met kinderen, 100% maatwerk

Wij brengen je in contact met de beste lokale reisexperts