Hotel in Marseille met kinderen

Kindvriendelijk overnachten in Marseille

Marseille, met zijn charmante oude haven en levendige stadsleven, biedt een scala aan accommodaties die geschikt zijn voor gezinnen. Of je nu op zoek bent naar een hotel met alle voorzieningen voor kinderen of een ruimer appartement, er zijn genoeg opties die je verblijf comfortabel en onvergetelijk maken. 

Aparthotel in Marseille met kinderen

Voor veel gezinnen is een appartement in Marseille heerlijk, wij vinden dat zelf ook heel fijn. Zeker met een kleuter merken wij dat hij het fijn vindt om rond etenstijd naar het appartement te gaan om vervolgens daar te eten. Wij genieten in Marseille daarom van een uitgebreide lunch en koken zelf in ons appartement of halen wat lekkers.

Citadines Castellane Marseille

Een eigen keuken, lekker handig met kinderen. Metrostation Castellane ligt op 5 minuten loopafstand en het treinstation 2 haltes verder. Vlakbij de oude haven en een hele fijne buurt.

Boeken bij Expedia


Citadines Prado Chanot

Net even wat meer ruimte en een eigen kookgelegenheid. Metrostations Périer en Rond Point du Prado liggen vlakbij en er zijn wasfaciliteiten. Best handig met kinderen!

Boeken bij Booking.com

Kindvriendelijke accommodatie Marseille

Aparthotel Adagio Access Marseille Prado Périer

Een volle mond dit Aparthotel Adagio Access Marseille Prado Périer. Wat verder van het centrum, maar wel met een heerlijk zwembad, waardoor hij voor gezinnen wel echt hoog scoort.

> Boeken bij Booking.com

Aparthotel in Marseille met kinderen

Fijne hotels in Marseille met kinderen

Een hotel brengt vaak een aantal praktische handigheden met zich mee. Je kunt in de ochtend aanschuiven bij het ontbijt en in praktijk zijn wij dan vaak veel sneller op pad. Het heeft bovendien ook wel iets, want het is immers vakantie. Aan de andere kant heeft een hotelkamer wat minder vrijheid en ruimte. Je bent wat sneller overgeleverd aan het uit eten gaan, maar dat is in een stad als Marseille geen straf kan ik je vertellen!

Residhotel Le Grand Prado

Je eigen kitchenette bij de hand in het centrum van Marseille en tóch het comfort van een hotel, op 2 kilometer van metrostation Perier dus een heerlijke locatie om Marseille met je gezin te gaan ontdekken.

> Boeken bij Booking.com

Hotel in Marseille met kinderen

Novotel Suites Marseille Centre Euromed

Bij Novotel weet je altijd wat je kunt verwachten. Fijne faciliteiten, suites met een kitchenette, magnetron en koelkast en een onbijtbuffet voor een compleet vakantiegevoel.

> Boeken bij Booking.com

Novotel in Marseille met kids

Aparthotel Adagio Marseille Timone

Je kunt hier een studio of een appartement boeken. Fijn is deze plek op deze locatie zeker! Je wandelt in 10 minuten naar de oude haven van Marseille en hebt een prachtig uitzicht.

> Boeken bij Booking.com

Aparthotel Marseille met kinderen

Kindvriendelijk overnachten in Marseille

De locatie is cruciaal dus kies een hotel of appartement dicht bij openbaar vervoer en kindvriendelijke attracties zoals de oude haven en Le Parc Borély. Zorg ervoor dat er kindvriendelijke faciliteiten zijn zoals kinderbedjes, kinderstoelen en eventueel een speeltuin of zwembad. Dat laatste is vooral in warme tijden echt heel erg fijn en als je vliegt kun je de andere spullen niet altijd allemaal meesjouwen. Marseille met kinderen is een fantastische bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een mix van cultuur en ontspanning. Of je nu kiest voor de luxe van een hotel of de huiselijkheid van een appartement, er is voor elk gezin wat wils in Marseille.

Lees meer over Marseille