Kindvriendelijk vakantiehuis in Noord-Portugal

Bijzonder overnachten in Portugal

Vale do Ninho nature houses

Valle do Ninho heeft accommodaties waarin ecotoerisme centraal staat. Het mooie is dat je hier midden in de natuur zit, compleet met prachtig uitzicht, dieren, een groente- en fruittuin. Inclusief ezels en bakkertje wat in de ochtend het brood komt bezorgen. Een zwembad voor de deur en een heerlijke sfeer.

> Lees meer

> Boeken bij Booking.com

VN Nature houses zwembad

Quinta do Tedo

De combinatie van alle elementen die wij altijd zoeken op vakantie met ons gezin. Heerlijk kunnen genieten van een goede port op een prachtige locatie, kunnen relaxen in het zwembad en tegelijkertijd ook allerlei andere mooie faciliteiten tot je beschikking hebben om een actieve ochtend of middag in te plannen. En dat allemaal binnen handbereik. Er is ontzettend veel te beleven in de omgeving en daarvoor is Quinta do Tedo een heerlijke uitvalsbasis.

> Lees meer

> Boeken bij Booking.com

Quinta do Tedo

Casa Relogio de Sol, vakantieboerderij Douro Vallei

Heerlijk deze accommodatie die kindvriendelijk is en wordt omgeven door wijngaarden! In het seizoen is hier een buitenzwembad en de moderne kamers hebben een fijne veranda met uitzicht op het zwembad. De ruime kamers in Casa Relógio de Sol hebben een elegante uitstraling en zijn gewoon heerlijk voor gezinnen.

> Boeken bij Booking.com

Vakantieboerderij in Noord-Portugal met kinderen

Quinta do Olival

Deze appartementen zijn gebouwd in een stijl die je in de Minho regio veel tegenkomt. Door een combinatie van oude en nieuwe stijl in de inrichting ziet het appartement er luxe en warm uit. Het ontbijt wordt geserveerd in het grote huis en omdat ze eco-vriendelijk zijn hier kun je uitgaan van heerlijke eigengemaakte jam, lokaal brood en heerlijk beleg. Een feestje om hier te verblijven!

> Lees meer

> Boeken bij Booking.com

Kindvriendelijke accommodatie in Portugal

Design Hotel Minho in het noorden

Dit heerlijk apartotel straalt luxe en comfort uit en omdat er in de omgeving zo ontzettend veel te beleven is, kun je hier met gemak een dag of 5 verblijven. Wij eten iedere avond in het naastgelegen restaurant en dat is werkelijk een feest! Deze accommodatie ligt in het noorden van Portugal en is voor families een heerlijke uitvalbasis voor een combinatie van actief zijn en relaxen.

> Lees meer

> Boeken bij Booking.com

Kindvriendelijk hotel Noord Portugal

Glamping bij Vinha da Manta

Meer dan de helft van de mensen die bij Vinha da Manta verblijven besluiten bijna direct om een keer terug te komen vertelt Menno me. Een heerlijke en vooral ontspannen plek dus om met je gezin naartoe te gaan. Dit is écht een fijne plek!

> Lees meer

> Boeken bij eigenaar