Bangkok met kinderen, zo oneindig veel te doen
arrow_drop_up arrow_drop_down
Bangkok met kinderen

Bangkok met kinderen, zo oneindig veel te doen

Onze eerste tip voor een stedentrip Bangkok met kinderen: maak keuzes! In deze metropool is het nooit saai en er is zoveel te beleven!

Tempels & stoepa's

Cultuur & actief

Shop till you drop

Bangkok met peuter

Bangkok met kinderen verveelt nooit!

Wij zijn inmiddels al vele keren in Bangkok geweest en nog steeds zijn we niet uitgekeken. Sterker nog: ons lijstje met things to do in Bangkok wordt alleen maar langer! We hebben nog niet op een hippe rooftop bar gezeten met fenomenaal uitzicht, we hebben Wat Po nog steeds niet bezocht en we hebben nog geen wedstrijd Muay Thai gezien. Maar we hebben heel veel ook wel gezien en gedaan in Bangkok! We nemen je dus graag mee door deze warme maar heerlijke stad (vinden wij!).

Wat Po met kinderen

One day in Bangkok

Wat moet je gezien hebben als je één dag in Bangkok hebt. Een onmogelijke vraag om te beantwoorden. Bangkok heeft zoveel te bieden voor gezinnen. Het Koninklijk Paleis met al haar pracht en praal is geweldig. Je moet er rekening mee houden dat er een grote kans is dat kinderen een jetlag hebben. Niet handig dus om een te volle dag te plannen. Bezoek één highlight, bijvoorbeeld Wat Arun, het Koninklijk Paleis of Wat Po en combineer dit met een middagje in het zwembad. Everybody happy!

We zijn inmiddels al 8 keer in Bangkok geweest, waarvan twee keer met een peuter. Deze stad verveelt echt nooit! Er is zo enorm veel te beleven voor gezinnen!

- Mireille Steegmans

Siam Ocean World met kinderen

Siam Ocean World

Voor kinderen is Siam Ocean World een paradijs in de onderwaterwereld. Het aquarium ligt onder het Siam Paragon shopping centre en is goed bereikbaar met openbaar vervoer en taxi. Wat een verrassing als je in een shopping centre bent en er is ineens een enorme onderwaterwereld! 

Pretparken in Bangkok

Genieten van pretparken

Bangkok heeft eindeloos veel pretparken die fun zijn voor gezinnen. De afwisseling is wel echt welkom als je een aantal dagen in Bangkok bent met je kinderen. Voor kleine kinderen is er Kidzania voor spectaculaire achtbanen moet je naar Siam Park City pretpark. Genoeg keuze dus, al wil je natuurlijk wel meer zien van Thailand dan alleen pretparken.
Vliegveld Bangkok met kinderen

Aankomst in Bangkok

Wat kun je verwachten als je arriveert op Bangkok Airport? Hoe zit het met je visum? Hoe kun je makkelijk naar de stad toe gaan en hoe snel kun je door de paspoortcontrole. Lees mee over onze eigen ervaring op Bangkok Airpot.

Kindvriendelijke hotels Bangkok

Kindvriendelijke hotels

Een kindvriendelijk hotel vinden in Bangkok is echt niet moeilijk. De Thai zijn sowieso dol op kinderen dus dat maakt het al een stuk makkelijker. Wij wilden graag een wat grotere kamer, het comfort van een zwembad met uitzicht, een fijn restaurant en tuk-tuk voor de deur om ons naar de stad te brengen. We hebben een aantal leuke plekken geselecteerd in Bangkok, leuke plekken voor gezinnen.