arrow_drop_up arrow_drop_down

Vakantietips en inspiratie in je mailbox?

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we een fijne dosis liefde, tips en gezelligheid naartoe sturen?
Ja, graag!
Your information is safe with us

Gossi, die Limited Edition Tapas is de mijne!

Sinds de horeca weer geopend is, gaan wij met enige regelmaat weer lekker lunchen en uit eten. Onze keuze valt deze keer op Gossimijne Oss waar ze een fijn kindermenu hebben. Het is al jaren geleden dat we hier waren, dus tijd om zelf de kwaliteit weer eens te gaan testen!

Verrast door de Limited tapas proeverij bij Gossimijne

Onze eerste keer uit eten in Oss ten tijde van corona is bij Gossimijne, de Limited tapas proeverij spreekt ons erg aan. Met een kind van 2 jaar erbij is het toch even puzzelen dat uit eten gaan en wij vinden het fijn om dan wat uit de drukte te blijven. Omdat we geen uren de tijd hebben om rustig te zitten in een restaurant, is de Limited Edition echt een uitkomst voor ons. Perfecte formule voor ieder gezin als je het mij vraagt met kwalitatief goed eten en geen urenlange zit. Net voordat onze hoofdgerechten geserveerd worden valt onze kleine uk in slaap, ach gossi! Geeft ons wel even wat meer rust, eerlijk is eerlijk.

Gossi Kids Unlimited

Voor kinderen tot 12 jaar heeft Gossimijne voor € 14,00 een aparte tapas menukaart met gerechten die zeker in de smaak vallen bij lekkerbekjes. Bij de Gossi Kids Unlimited bestellen kinderen steeds 2 gerechten, totdat ze genoeg hebben gegeten. Denk hier aan gerechten als een Gossie fried chicken, groentelasagne, Gossi lachebekkies en kaaskroketjes. Je bestelt hier een kan ranja bij voor € 2,50 en aan het eind van de avond krijgen kinderen een Gossi Bolle Buik t-shirt mee naar huis. Leuk concept!

Hoe werkt dit concept voor vroege vogels?

Je bent helemaal zelf ‘in control’ met de tablet die je bij je tafeltje krijgt. Hierop kun je wanneer het jou uitkomt je drinken en tapasgerechtjes kiezen. Vervolgens hoef je alleen nog maar op bestellen te drukken en binnen 10 minuten kun je het eten op tafel verwachten vanuit de Gossi-keuken. Dit is werkelijk waar ideaal voor gezinnen! Je kiest 3×3 gerechten per persoon uit de voor,- hoofd,- en nagerechten waarbij de keuze ruim is.

Uit eten in Oss met kind

Er is één kleine ‘maar’

Je krijgt dus per gang verschillende tapas gerechtjes à la Gossi en bij het hoofdgerecht zelfs ook nog dikke Gossi frieten en een lekkere salade. Er is één kleine maar: je kunt de Gossi Limited Edition tot 17.30 uur bestellen en om uiterlijk 19.00 uur moet je tafel weer beschikbaar zijn. Geen enkel probleem met kleine kinderen in mijn ogen. Wij zijn fan van dit concept en ook van de carpaccio à la Gossi, GossiGeit, beef buffalo en de lekkere nagerechten. Wil je liever thuis genieten van de Gossimijne gerechten? Dan kun je ook voor take-away of thuisbezorgen kiezen. En dan last but not least. Wij kunnen als bierliefhebbers het Gossi Trippel bier van Gossimijne zelf absoluut aanraden.

Over de schrijver
Ik ben Mireille, oprichter en eigenaar van Kleine Wereldreiziger. En trotse moeder van onze lieve boys (2012 & 2018). Wij vinden het heerlijk om met de kinderen de wereld te ontdekken. Ver weg, maar zéker ook dicht bij huis! We geven onze passie voor reizen als snel door aan onze oudste zoon en zo begint ook Kleine Wereldreiziger. Wij vinden het belangrijk dat een vakantie een echte ervaring is, een belevenis waar nog lang over wordt gepraat. Fijne overnachtingen, bijzondere ervaringen en zoveel mogelijk weg van de massa. Dat is wat je kunt verwachten op Kleine Wereldreiziger. Voor gezinnen die net even wat anders willen, houden van comfort en op zoek zijn naar die gezellige sfeer.

We hebben nog steeds te maken met  de ‘COVID-19 maatregelen’ die bijna van dag tot dag veranderen. Onze bewegingsvrijheid is beperkt en toch zijn er nog zoveel mogelijkheden om te genieten met je kinderen. We hebben zelf het besluit gemaakt om voorlopig niet naar het buitenland te gaan en willen je graag laten zien hoe mooi ons eigen land is. Natuurlijk hebben wij  nog genoeg ongeschreven verhalen klaarliggen en we respecteren dat iedereen een andere keuze maakt als het over reizen gaat. We blijven je dus inspireren over internationale bestemmingen, al zijn ze niet altijd bereikbaar op dit moment. Dromen mag en is heerlijk! Voor actuele berichtgeving raadpleeg je altijd de lokale overheden en communicatiekanalen. Stay safe en heb respect voor elkaars gezondheid.