Gratis speeltuin in Brabant, 't Kwekkeltje vlakbij 's-Hertogenbosch
14 oktober 2016 
5 min. leestijd

Gratis speeltuin in Brabant, 't Kwekkeltje vlakbij 's-Hertogenbosch

Op zoek naar een gratis speeltuin in Brabant? Zo eentje die vlakbij de A2 ligt en ook nog dicht bij het gezellige Den Bosch? Stop met zoeken! Neem je fleece dekentje mee, wat lekkers te eten en te drinken en laat je kinderen klimmen en klauteren bij Speeltuin ’t Kwekkeltje in Rosmalen.

Ontdek 't Kwekkeltje bij Den Bosch

[[showindex]]

De leukste gratis speeltuin in Brabant

Natuurlijk kennen wij niet alle speeltuinen in Brabant, maar voor ons staat Speeltuin ’t Kwekkeltje op nummer 1 als je ons vraagt naar de leukste gratis speeltuin in Brabant. Speeltuin ’t Kwekkeltje is in de winter niet open, maar van april tot november kan hier maximaal gespeeld worden. Nog snel even meepikken dus voordat de hekken sluiten en je pas weer in het voorjaar terug kunt komen! Wat wij een groot voordeel vinden naast het gratis parkeren zijn de openingstijden. Van 10.00 tot 19.00 uur is deze speeltuin geopend. Lekker lang dus! Wij rijden hier regelmatig naartoe en onze kleuter is hier nog lang niet uitgekeken.

In de speeltuin vind je trouwens ook nog een speurtocht van Sam en Lin. Zij helpen kinderen om samen de speeltuin te ontdekken. Hoe? Door de peilen te volgen op de bordjes zoals je ze hieronder ziet en door Sam en Lin te vinden. Erg leuk gedaan!

Gratis speeltuin in Brabant

Zoek je meerdere gratis speeltuinen in Brabant en dan specifiek in de omgeving van 's-Hertogenbosch? ’t Kwekkeltje is echt wel het meest uitgebreid, maar deze natuurspeeltuinen zijn ook zeker de moeite waard:

  • Klauterwoud bij Openluchttheater Hoessenbosch
  • Spelen in de Maashorst

Praktische informatie over ’t Kwekkeltje

  • Gebruik je je navigatie om hier te komen? Typ dan Sportlaan 16 in als bestemming. Het werkelijke adres Sportlaan 14a wordt door veel navigatiesystemen niet herkend of brengt je naar de Parklaan in Rosmalen.
  • Neem je eigen Wc-rol mee, want Speeltuin ’t Kwekkeltje is een self service speeltuin en dus is er geen WC-papier.
  • Deze leukste gratis speeltuin in Brabant is ook gewoon geopend op Hemelvaartdag, Bevrijdingsdag en Moederdag. Om er maar een paar te noemen…
  • De speeltuin is toegankelijk voor kinderen met een beperking en heeft ook een invalidentoilet.

Leuke speeltuin langs de A2

Leuke Roompot met kinderen
OVERNACHTEN MET KIDS
Leuke glamping in Nederland met kinderen

GLAMPING

Tips voor een vakantie in Nederland met kinderen

ALLE PROVINCIES

E-book Uitjes in Nederland met kinderen

Online gids van Nederland

Speciaal en alleen geschreven voor actieve ouders die op zoek zijn naar van die net-even-anders-uitjes! Alle uitjes zijn verspreid over onze 12 provincies en er komen nog steeds nieuwe uitjes bij. Wij stoppen namelijk niet met het ontdekken van ons eigen mooie Nederland dus jij krijgt nieuwe hotspots er gewoon bij. Het grote voordeel van online ten opzichte van een boek van papier!