Speeltuin in Oss

Oss met kinderen: natuur & speeltuinen

Persoonlijke tips in gemeente Oss, onze eigen woonplaats

Natuur & speeltuinen in Oss

Welkom in de groene gemeente Oss waar de Maas en de Maashorst samenkomen. Ontdek de verborgen parels in het hart van het prachtige Brabantse landschap. Deze regio, met haar rijke historie en levendige cultuursector is een perfecte bestemming voor natuurliefhebbers, avonturiers en gezinnen die op zoek zijn naar een unieke ervaring dicht bij huis. De Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant, is een waar paradijs voor gezinnen die van de natuur houden. Hier kun je dwalen door uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen. 

De Maashorst is perfect voor wandelingen, fietsroutes en zelfs paardrijdtochten. Ontdek de rijke flora en fauna, waaronder de imposante wisenten die hier in alle vrijheid rondlopen. En dan heb je de Maas, die sierlijk door het landschap kronkelt. Aan de oevers van de Maas vind je pittoreske dorpjes en stadjes waar je kunt genieten van lokale lekkernijen, onze kinderen struinen heel graag over één van de laarzenpaden in de omgeving of maken zelf een laarzenroute in een stukje natuur na een flinke regenbui!

Magazine Oss en omgeving - Bij ons om de hoek

Ambassadeur in eigen regio

    Al vier jaar lang zijn wij met trots ambassadeurs van ons eigen geliefde Oss. En nu is er iets speciaals: een geweldig magazine vol verhalen en ontdekplekken! Heb je ons al gespot op de cover?

    Natuurlijk zijn we niet alleen op de cover te bewonderen. Binnenin vind je onze beste tips voor uitjes in en rond Oss met de kinderen! Dit fantastische magazine kun je gratis meenemen bij de Toeristische Informatiecentra in Megen, Ravenstein, Lith en Oss. En je kunt hem hier ook gewoon downloaden natuurlijk!