Kindvriendelijk vakantiepark Kroatië
Pine Beach Resort Kroatië

Pine Beach Resort

Camping in Kroatië met kinderen
Back to basic
Wellness mogelijkheden

Privéstrand

Vanaf € 20,- per nacht (o.b.v. 4 personen)

Pine Beach Resort, more inclusive genieten in Kroatië

Het Pine Beach Resort is omringd door pijnbomen en heeft een privéstrand waar je heerlijk met je kinderen kunt genieten tijdens je vakantie aan de Adriatische kust. Er zijn een aantal dingen die deze accommodatie wat ons betreft een wereldplek maken.

Slapen in sfeervolle hutjes in de natuur

Voor wie houdt van de natuur en lekker buiten zijn is het Pine Beach Resort een heerlijke plek om naartoe te gaan. Je overnacht hier in een hutje midden in de natuur waar je overigens geen elektriciteit hebt. Dat is wel even handig om vooraf te weten, want ik moet zeggen dat ik het niet tof zou vinden als ik mijn föhn niet even zomaar kon inpluggen 's ochtends. Het resort is erg compleet en de faciliteiten zijn mooi en daarom is het juist ook zo heerlijk om dan toch op een wat meer primitieve manier te leven, met toch wat luxe. Wij vinden de Polynesische hutjes aan zee erg sfeervol!

Wellness bij Pine Beach

Je kunt gebruik maken van het wellness-gedeelte bij het Pine Beach Resort. Vanuit je accommodatie kun je bovendien genoeg ondernemen om meer van Kroatië te zien. De watervallen van het Nationaal Park Krka kun je bezoeken en binnen een uur rijden vind je hele leuke stadjes waar je teruggaat naar de Middeleeuwen: Zadar en Sibenik.

Ecologisch resort aan de Adriatische kust

Wat kun je verwachten? Een ecologisch resort aan de Adriatische kust in Kroatië met veel sportfaciliteiten. Ontbijt, lunch en diner worden geregeld en je drankje bij het eten is inclusief. Er is een uitgebreid entertainmentprogramma voor de liefhebbers. Wij vinden het een ontzettend leuke accommodatie om te combineren met het ontdekken van de omgeving. Een combinatie van faciliteiten en toch wat primitief. Lekker in de natuur zijn en gebruik kunnen maken van bepaalde faciliteiten zonder over voor te hoeven bijbetalen. Je kunt hier bovendien dagelijks arriveren of vertrekken, dus wij zouden dit ook zeker aanbevelen als je gaat rondreizen met je kinderen.

Het meest bijzondere aan het Pine Beach Resort?

De combinatie van veel faciliteiten tot je beschikking hebben en toch midden in de natuur in een hutje logeren zonder elektriciteit! Bovendien vinden wij het een groot voordeel dat je hier dagelijks kunt arriveren en vertrekken, zodat je dit resort gewoon een paar dagen kunt boeken.

Iemand anders deze kindvriendelijke accommodatie doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.