Sprookjescamping Overijssel
Capfun de Sprookjescamping

Sprookjescamping Overijssel

Sprookjescamping Overijssel

Verwarmd overdekt zwembad

buitenzwembad + waterspeeltuin

ANWB Topcamping

Minimum verblijf is een weekend | Meer overnachten in Nederland

Sprookjescamping, een magische vakantie

De Sprookjescamping in het Vechtdal in Overijssel heeft al meerdere keren de titel ANWB Bestcamping ontvangen. Vanwege het concept van Sprookjescamping en de leuke accommodaties die zijn bieden wil ik de Sprookjescamping tippen voor een weekendje weg.

Sprookjescamping voor een weekendje weg

De Sprookjescamping is een unieke vijf-sterren themacamping in het prachtige Overijsselse Vechtdal. Gezinnen met kinderen tot 11 jaar kunnen hier vooral een magische vakantie beleven met allerlei sprookjesfiguren en daarmee zal het verblijf voor kinderen al snel onvergetelijk worden. Dagelijks staat er een professioneel animatieteam klaar samen met verschillende sprookjesfiguren om je kinderen een mooie dag te bezorgen. Voor ons als ouders too much voor een hele vakantie, maar ontzettend leuk voor een weekendje weg natuurlijk!

Er was eens een dapper meisje dat Hannah de Heldhaftige heette.
Hannah ging op zoek naar het mooiste plekje van de wereld.
Tijdens haar zoektocht kwam zij de meest bijzondere figuren tegen,
zoals Lodewijk de Kikkerprins, Droesem de Draak en Bumpie de Beer.
Samen ontdekten zij een prachtige plek in Vechtdal.
Daar knapten ze het kasteel op, sloten vriendschappen met elkaar
en beleefden de mooiste avonturen met kinderen die kwamen logeren.
En zo leefden ze nog lang en gelukkig op de Sprookjescamping.

De avonturen van Hannah de Heldhaftige en haar vriendjes

Hannah de Heldhaftige knutselt graag met de kinderen, Buddy Brave wil graag op avontuur in de natuur Tati de toffe Toverfee gaat de camping over voor haar tandenpoetsclub. Samen met een lange rij kinderen gaat ze bij de wastafels een flinke poetsbeurt houden! Bumpie de Beer rijdt aan het einde van de dag met de Bumpiejeep over de hele camping om bij elke Bumpiehalte kinderen mee te nemen naar de Sprokkelplaats, waar als afsluiter van de dag een geweldige Sprookjes theatershow plaatsvindt. Naast het uitgebreide animatieprogramma is er op en rondom de camping veel te beleven. De Sprookjescamping heeft een binnen- en buitenwaterspeelparadijs, ruim 20 speeltuintjes, een visvijver en vlakbij de camping ligt strandmeer de Oldemeijer. Prima vermaak dus voor een weekend, kinderen vinden dit gewoon echt heel erg leuk.

Accommodatie op de Sprookjescamping

Je kunt kiezen uit veel verschillende accommodaties, wij zijn vooral fan van de luxe Sprookjeskota, de Glamphomes, Woodcottages en de Sunlodges. Bij de Sunlodge heb je zelfs een groot dakterras die de hele oppervlakte van het huisje beslaat. Erg leuk zijn de KasteelLodges, luxe tenten die net zo comfortabel zijn als een vakantiehuis. Het unieke aan deze volledig ingerichte accommodatie is een ‘speelkasteel’ onder de luifel van het terras. Kinderen kunnen zich hier de ridder, prins of prinses van het kasteel wanen en de meest spannende zelfverzonnen avonturen beleven. De Sprookjescamping ligt midden in het Vechtdal waar je echt super kan fietsen met kinderen. Gasten kunnen gebruik maken van de luxe voorzieningen van de camping, zoals de sauna en sunshowers.

Iemand anders deze kindvriendelijke accommodatie doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.