Villaggio Turistico Lugana Marina
Kindvriendelijk appartement Sirmione

Villaggio Turistico Lugana Marina

Aan het bekende Gardameer
Appartement bij Sirmion aan het Gardameer
Kindvriendelijk appartement Sirmione

Villaggio Turistico Lugana Marina

Aan het bekende Gardameer
Villaggio Turistico Lugana Marina

Fietsverhuur bij accommodatie

Twee zwembaden

zicht op het Gardameer

Vanaf € 805,- per week

Villaggio Turistico Lugana Marina bij het Gardameer

Villaggio Turistico Lugana Marina ligt midden in de natuur en je hebt een fraai uitzicht op het Gardameer. Deze kleurrijke en sfeervolle accommodatie is voor gezinnen de ideale plek om te overnachten aan Lago di Garda. Hoewel het complex vrij groot is, is de omgeving toch rustig door de ruime opzet van deze accommodatie.

Op een steenworp afstand van het Gardameer

Deze Villaggio ligt op zo'n 4 km van de prachtig oude binnenstad van Sirmione. Sla het Rocca Scaligera -het kasteel van het historische stadje Sirmione- niet over en flaneer zodra je de toegangspoort weer uitloopt heerlijk langs het water van het beroemde Gardameer. Pretparkliefhebbers hebben Gardaland en Canevaworld op rijafstand liggen en Parco Natura Viva met onder andere haar Safaripark is leuk met kleine kinderen. Waan je in de tropen en sta oog in oog met reptielen!

Sfeervolle borgo in een Middeleeuws fort

Villaggio Turistico Lugana Marina is goed bereikbaar. Deze fijne accommodatie voor gezinnen is gebouwd in een mooie borgo in een Middeleeuws fort, lekker Italiaans sfeertje gegarandeerd. Dit is een heerlijke plek voor ouders en kinderen die de keuze hebben uit verschillende accommodaties waaronder een 1-slaapkamerappartement of een 2-slaapkamerappartement voor 4 of 6 personen. Ook zijn er smaakvol ingericht stacaravans met gezellige patio's.

Deze Borgo heeft alles wat je nodig hebt met kinderen; 2 grote zwembaden met ligbedden en parasols, een speeltuin, gratis parkeren, gratis gebruik van fietsen en exclusieve directe toegang tot Lugana Beach aan het Gardameer. Deze laatste inclusief een bar en restaurant van de Villaggio zelf. Hoef je zelf niet iedere avond de afwas te doen en alles wordt met verse ingrediënten bereid

Meer overnachtingen met kinderen

Glamping Landal Coldenhove

Top 3 landen in Europa

Leuke accommodaties in Thailand met kinderen

Top 3 in Azië

Appartement Parijs met kinderen

Top 3 steden met kinderen