Kindvriendelijke accommodatie in Schotland

Leuke accommodatie boeken in Schotland met kinderen

Kindvriendelijk overnachten in Schotland

Stop met zoeken! Via ons boek je de leukste accommodatie in Schotland met je gezin! Wij hebben een selectie voor je van kindvriendelijke cottages, van die leuke cottages met een hot tub, fijne vakantieparken in Schotland en natuurlijk ook hotels en typische Schotse cabins. Dit zijn ons persoonlijke tips van accommodaties die wij hebben getest plus wereldplekken die hoog scoren bij gezinnen vanwege sfeer, comfort, gezelligheid en kindvriendelijkheid.

null

Lodge/Cottage

Lodges on Loch Ness

Schotland

null

Vakantiehuis/Glamping

Bamff Ecotourism

Schotland

null

Vakantiepark/Glamping

Logierait Lodges

Schotland

Schotland

null

Cottage/Lodge

Ardlui Lochside Lodges

Loch Lomond, Schotland

null

Motel

Mhor84 Motel

Loch Lomond, Schotland

Highlands, Schotland

Lothian regio, Schotland

Leuke cottage in Schotland met kinderen

Vakantiepark in de Highlands
Natural Retreats John O'Groats

De kindvriendelijk cottages op dit vakantiepark in de Schotse Hooglanden liggen op een prachtige locatie. Daarbij een aantal fijne faciliteiten zoals een compleet uitgeruste keuken, een game console en gratis WiFi. Verder is de inrichting  modern en hebben de cottages allemaal uitzicht over de Schotse Hooglanden. Dit is een kleinschalig park met 20 luxe lodges die voorzien zijn van een open haard. Dat laatste is voor onze een must in Schotland voor gezellige en sfeervolle avonden als het afkoelt!

Leuke accommodatie boeken in Schotland met kinderen

Leuk vakantiepark Schotland

Lochy Park

Dit populaire vakantiepark  ligt bij een aantal highlights waaonder skigebied Nevis Range, Ben Nevis Whisky Distillery en natuurlijk Ben Nevis zelf. Bovendien ook nog vlakbij het beroemde Fort William dus voor actieve gezinnen is dit echt de perfecte uitvalsbasis voor prachtige wandelingen en activiteiten.

Leuke accommodatie boeken in Schotland met kinderen

Kasteel met cottages in Noord-Schotland Balnagown Estates

Dit is een prachtig kasteel met cottages, zo'n plekje dat je op doorreis in Schotland met je gezin even wilt aantikken voor een fijne belevenis. Wandelen, fietsen en genieten van de natuur op deze bijzondere plek is geen enkel probleem. Deze kindvriendelijk accommodatie in Schotland in compleet met tuin, barbecuefaciliteiten en een terras. Inclusief een fenomenaal uitzicht.

Leuke accommodatie boeken in Schotland met kinderen

Shieldaig Lodge Hotel

Aan de oever van Loch Gairloch ligt één van de laatste overgebleven traditionele jachtlodges in de Hooglanden. Deze accommodatie dateert uit de 19e eeuw en is vanwege de ligging en historie een fantastische plek om te overnachten met kinderen in de hooglanden.