Leuke glamping in Nederland met kinderen

Glamping in Nederland

Glamping in Nederland met kinderen: yes! Genieten op de Veluwe met een sierhaard en electrische kachel of een stoere lodge met zelfs een vaatwasser, moderne badkamer en andere fijne gemakken? Er zijn nogal wat smaken in glampingland. Wij zijn sinds onze overnachting in Friesland in Nationaal Park de Alde Faenen fan van glamping met ons gezin en spotten daarom graag leuke plekken voor ouders en kinderen.

Leukste plekken om te overnachten met je gezin

Glamping met kinderen is fun! Of je nou een safaritent, boomhut, bijzonder kampeermiddel of lodgetent kiest. De gemoedelijke sfeer van glamping in combinatie met de faciliteiten is wat het in onze ogen zo populair maakt bij gezinnen. Wat is een leuke glamping in Nederland met kinderen? Daar hebben wij het antwoord op! Wij hebben een selectie gemaakt van leuke glampings in Nederland voor gezinnen. Wereldplekken die wij zelf bezochten in combinatie met tips van andere gezinnen die wij hebben geraadpleegd. Op Kleine Wereldreiziger vind je wereldplekken vanaf glamping, zoals je weet zijn wij geen kampeerders in hart en nieren. Glamping en dan vooral de luxe glamping plekjes, dat is echt  anders in onze ogen. Je vind bij ons kleine en gemoedelijke glampings, geen plekken op grote parken met een enorm entertainmentprogramma tijdens vakanties.

Glamping bij de Stjelp - Friesland

Camping de Stjelp in Friesland ligt in Nationaal Park de Alde Feanen. Ze hebben hier één glampingtent op het terrein met eigen faciliteiten. Prachtig gelegen, in de avond zie je de herten langs springen en in de ochtend werden we gewekt door de paarden. Een heerlijke plek voor gezinnen voor glamping in Friesland in de mooie natuur.

> Lees meer

> Boeken bij de Stjelp

Glamping in Friesland met kinderen

Kampeerdorp de Zandstuve - Overijssel

De Vechtdal lodges bij Kampeerdorp de Zandstuve zijn zeer compleet. Een vaatwasser, loungeset, bedstee, verwarming en moderne badkamer zorgen voor alle comfort die je wenst. Ondertussen heb je wel de vrijheid van de natuur en het glamping gevoel met kinderen.

> Boeken bij de Zandstuve

Glamping in Overijssel met kinderen

De Boshoeve - Gelderland

Er is plek voor 6 personen in deze leuke en luxe trekkershutten bij de Boshoeve. Het plaatsen van een kinderbedje is hier niet mogelijk dus je kids moeten oud genoeg zijn om in een eigen bed te slapen. Genieten op de Veluwe in a glamping way is met een sierhaard en elektrische kachel  geen enkel probleem.

> Boeken bij de Boshoeve

Glamping in Gelderland met kinderen