Kindvriendelijke hotels in Bangkok

Kindvriendelijke hotels in Bangkok

Overnachten in Bangkok met kids

Waar zijn kindvriendelijke hotels in Bangkok tijdens je stedentrip in deze metropool met kinderen? Wij maakten een selectie van leuke ho(s)tels. Een kindvriendelijk hotel vinden in Bangkok is echt niet moeilijk. De Thai zijn sowieso dol op kinderen dus dat maakt het al een stuk makkelijker. Wij wilden graag een wat grotere kamer, het comfort van een zwembad met uitzicht, een fijn restaurant en tuk-tuk voor de deur om ons naar de stad te brengen. We hebben een aantal leuke plekken geselecteerd in Bangkok, leuke plekken voor gezinnen.
Golden Tulip Mandison Suites Bangkok

Golden Tulip Mandison Suites 


Vanaf € 120,- per nacht

Hotel Once Bangkok

Hotel Once Bangkok


Vanaf € 66,- per nacht

Bangkok Novotel on Siam Square

Bangkok Novotel on Siam Square


Vanaf € 87,- per nacht

Bangkok hotel

iSanook Bangkok

Familiekamer met een keukentje, ideaal voor gezinnen. Heeft een pendeldienst naar Siam Square, Skytrainstation Sala Daeng, metrostation Samyan en de Si Phraya-pier.

Vanaf € 29,-

Bangkok Nine Design Place

Bangkok Nine Design Place

In de wijk Siam ligt op 600 meter afstand van MBK dit heerlijke hotel. Er zijn familiekamers zelfs met balkon en ook met eigen badkamer. De locatie is echt geweldig.

Vanaf € 57,- per nacht

U Tiny Boutique hotel

U Tiny Boutique hotel Bangkok

Kleinschalig hotel aan de rand van het centrum van Bangkok. Centraal gelegen, inclusief zwembad en zowel een Thaise als een Europese keuken. Een fijne uitvalbasis.

Vanaf € 40,-