Muizenberg beach bij Kaapstad.

Kaapstad

Als je met je gezin naar het adembenemende Kaapstad reist, wil je een plek vinden die zowel comfortabel als vermakelijk is voor je kinderen. Kaapstad biedt een overvloed aan hotels en andere accommodaties die inspelen op de behoeften van gezinnen. Van hotels met speciale kinderclubs en activiteiten tot accommodaties met ruime familiekamers en kindvriendelijke zwembaden, er enorm veel keuze en variatie! Dit zijn een aantal topkeuzes voor hotels in Kaapstad met kinderen die niet alleen de prachtige uitzichten en de unieke sfeer van Kaapstad bieden, maar ook zorgen voor een onvergetelijke en zorgeloze vakantie voor het hele gezin van betaalbare tot luxe accommodaties.

Dreamhouse Guest House - Houtbaai Kaapstad

.Dreamhouse Guest House ligt in Houtbaai, dat is een wijk van Kaapstad. Het pension heeft twee zwembaden met zoutwater en je hebt een eindeloos uitzicht op de bergen en de zee. Llandudno Beach - ons favoriete strandje in Kaapstad - ligt zeven minuten rijden verderop. In dit guesthouse hebben ze vooral familiekamers en deze zijn sfeervol ingericht met een eigen badkamer en voor Afrikaanse begrippen goede Wifi. Ook het ontbijt is goed. Een echte wereldplek om je rondreis door Zuid-Afrika te starten of te eindigen!

> Boeken bij Booking.com

Kindvriendelijk hotel Kaapstad gezin

Steenberg Hotel & Spa Kaapstad

Steenberg Hotel & Spa ligt in Constantia Valley, midden tussen de glooiende wijngaarden. Steenberg Estate omvat naast een luxe vijfsterrenhotel met royale familiekamers een wijnboerderij met excellente wijnen, een heerlijke spa, infinity pools, twee top restaurants en een golfcourt. Kinderen zijn welkom tijdens het wijnproeven, wat je natuurlijk gaat doen als je in Zuid-Afrika bent! Op één van de fraai gemaaide gazons zijn spelletjes te vinden voor de koters.

Speciaal voor kinderen: Als je bij Steenberg Hotel & Spa de spa wilt bezoeken met je zoon of dochter, dan kan dat. Er is een speciale 'kids treatment' - voor kinderen van 6 tot & met 11 jaar - en een speciale 'teens treatment' voor tieners van 12 tot en met 17 jaar.

> Boeken bij Booking.com

Hotel & Spa in Kaapstad met kinderen

Atlantic Beach Villa Kaapstad

Deze stijlvolle bed & breakfast in het noorden van Kaapstad heeft ruime familiekamers. Daardoor is het de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan deze wereldstad met kinderen. De accommodatie ligt vlak bij het strand en vanaf daar heb je een geweldig uitzicht op de Tafelberg in de verte. De Atlantische Oceaan is het hele jaar door voor veel mensen te koud om in te zwemmen, daarom heeft Atlantic Beach Villa een buitenzwembad dat met zonne-energie verwarmd wordt. Heerlijk toch?

> Boeken bij Booking.com

Bed & breakfast in Kaapstad met kinderen

The Gables, Houtbaai Kaapstad

The Gables is een ruime villa gelegen in een rustige straat in Houtbaai op vijf minuten lopen van het strand, maar ook van winkeltjes en restaurants. The Gables heeft een verwarmd zwembad en een jacuzzi, welke zijn af te dekken met een net voor de veiligheid van je kinderen. Jullie kunnen gebruik maken van de braai, dat is de Zuid-Afrikaanse barbecue. Houtbaai hoort bij Kaapstad, maar houd er rekening mee dat het bijvoorbeeld een half uur rijden is naar het V&A Waterfront of de Tafelberg. The Gables is te boeken voor gezinnen, maar ook voor groepen van maximaal elf personen. Let op: deze accommodatie is vaak vol, dus boek op tijd!

> Boeken bij Booking.com

Villa in Kaapstad met kinderen