Leuke game lodges in Zuid-Afrika met kinderen

Lodges en game lodges Zuid-Afrika

Elephants Footprint Lodge - Bij Addo Elephant Park

Bij Elephants Footprint Lodge krijg je meteen het echte safari-gevoel. Deze lodge met ruime familiekamers, ligt 3 km van Addo Elephant Park. Omdat je door dit wildpark met je eigen (huur)auto kunt rondrijden, kun je je gamedrive zo lang laten duren als je zelf wilt. Dat is wel zo fijn als je met jonge kinderen reist. Bij Addo vind je heel veel olifanten, giraffen, zebra’s, leeuwen en nog veel meer prachtige dieren. Ben je klaar met je spotavontuur, dan kun je lekker zwemmen in het zwembad -met mini waterval- van je lodge!

> Boeken bij Booking.com

> Boeken bij Agoda

Kindvriendelijke lodge bij AddoElephant Footprint Lodge

Mhondoro Safari Lodge & Villa - Welgevonden Game Reserve

Mhondoro Safari Lodge & Villa is een luxe, vijfsterren privé safari lodge. Deze villa ligt in het malariavrije Welgevonden Game Reserve in het Waterberg District van de Limpopo Provincie in Zuid-Afrika. Dit is op minder dan drie uur rijden of een uur vliegen van Johannesburg, dus de perfecte manier om snel te kunnen ontsnappen naar deze ideale safaribestemming. Beleef de magie van de Big 5 in de Afrikaanse bush en ervaar de eigen tunnel die ze hier hebben om te kijken naar de dieren. Dit is één van de meest kindvriendelijke lodges in dit gebied. Leuk feitje: het is hier niet ongewoon als hier een olifant even uit het zwembad komt drinken.

De Nederlandse eigenaren van Mhondoro, Myriam en Frank Vogel, willen bijdragen aan een betere wereld. Ze zetten zich in voor verschillende initiatieven zoals hulp bieden aan mensen met een mentale en/of fysieke beperking tot financiële steun aan het WWF (World Wildlife Fund).

> Boeken bij Expedia

Mhondoro Safari Lodge & VillaMhondoro Safari Lodge & Villa

Waterland Lodge - Houtbaai

Waterland Lodge is niet alleen voor ouders, maar ook voor kinderen een waar paradijs. Er is lekker veel plek om te spelen. Je kroost kan hier zwemmen, er is een voetbalveld, een speeltuin, een trampoline, een zandbak en nog veel meer. Deze lodge met familiekamers en huisjes, ligt tussen Houtbaai -met zijn mooie strand- en Constantia waar je een wijnboerderij kunt bezoeken. ’s Avonds steek je de braai aan om zo de dag heerlijk in stijl af te sluiten.

> Boeken bij Booking.com

> Boeken bij Agoda