De Krim Texel, Residentie Californië
De Krim Texel met kinderen
De Krim Texel met kinderen

De Krim Texel, Residentie Californië

De Krim Texel met kinderen

Boek een sauna en bubbelbad!

Op loopafstand van het strand

Kindvriendelijk vakantiepark

Vanaf € 200,- voor 2 nachten (4-persoons vakantiehuis) 

Luxe vakantieuis met kinderen op Texel

De Krim ligt heel rustig tegen het Texelse bos. En bovendien op loopafstand van het Juttermuseum, Ecomare en het strand van Paal 17. Hier vind je een gezellig strandpaviljoen dus er is genoeg te doen qua uitjes in de omgeving. En lekker uitwaaien blijft altijd een feest natuurlijk!


Actief uitwaaien op prachtig Texel

Texel is en blijft populair bij Nederlanders en je hebt er flink wat mogelijkheden met je kinderen, zeker als je actief wilt zijn en het heerlijk vindt om te genieten op het strand. Huur een fies en eventueel een kinderfiets bij De Krim, bestel verse broodjes, laad je picknickkleed op en ga genieten van een heerlijke fietstocht over het eiland. Wist je dat Texel meer dan 160 kilometer fietspad heeft om te verkennen? Dat ga je zeker weten niet allemaal halen tijdens één verblijf op dit fijne plekje voor gezinnen als je ook nog wat tijd in de sauna wilt doorbrengen.


Faciliteiten voor kinderen bij de Krim

Hoewel de Krim in de verste verte niet mag worden vergeleken met bijvoorbeeld een Roompot Vakantiepark inclusief entertainment, is er voor kinderen absoluut ook wat te doen. Spelen in de speeltuin en lekker ravotten in de bossen is voor kinderen al snel een feest, zeker als ze de Texelse aardmannetjes langs het Sommeltjespad gaat ontdekken. Meer vertellen we daar niet over, ga zelf op ontdekkingsreis! Dit leuke bospad ligt in ieder geval direct tegen de Krim aan. 


Chillen in een bubbelbad

Wat wij zo heerlijk vinden aan de Krim? Je voelt hem misschien al aankomen... De sauna in combinatie met een bubbelbad, gewoon lekker voor jezelf in je luxe appartementje met hippe inrichting. En vervolgens lekker genieten op het terras terwijl de kinderen kunnen spelen. Ultiem na een wandeling door de rijke natuur van Texel wat ons betreft!

Iemand anders deze kindvriendelijke accommodatie doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.


Meer kindvriendelijke accommodaties in Nederland

Luxe vakantiehuis in Drenthe voor gezinnen

Familieresort PUUR Exloo

Compleet genieten met het hele gezin

Drenthe, Nederland

Luxe vakantiehuis met kinderen

Hof van Salland

Luxe vakantiehuis met kinderen

Overijssel, Nederland
Luxe vakantiehuis in Zeeland met kinderen

Parc Ganuenta

Luxe vakantiehuizen voor gezinnen.

Zeeland, Nederland