Leuke hotels en appartementen in Lissabon met kinderen
Kindvriendelijk hotel of appartement in Lissabon

Kindvriendelijke accommodaties in Lissabon

Boek een leuke accommodatie in Lissabon

Hotels in hartje centrum

Hotels in Graça, Chiado & Baixa

Hotel in de wijk Chiado

Kindvriendelijk appartement in Lissabon 

Kindvriendelijk appartement Lissabon

The Lisboans Apartments

Super stijlvolle appartementen in een geweldig herenhuis, hartje centrum van Lissabon. Ieder huisje heeft een eigen karakter. De accommodaties variëren van één tot twee slaapkamers. Elke woonkamer is ingericht met een slaapbank. Er wordt hier dagelijks schoongemaakt en een lekker ontbijt is inbegrepen.

Wijk: Centrum

Lisboner Moments

Lisboner Moments

Compleet appartement, centraal gelegen in een duur stukje Lissabon. Het appartement is inclusief kinderstoel en vaatwasser. Recent is deze accommodatie gerenoveerd. Het ligt 10 minuten met de tram van Belém, 5 minuten met de metro van de wijk Alfama en 10 minuten lopen trein en metro.

Wijk: Santos-O-Velho / Lapa

Vila Garden Guesthouse

Deze fijne accommodatie met tuin ligt in één van de populaire wijken in Lissabon van dit moment. Met kinderen is de tuin met gras echt heerlijk en de mogelijkheid om zelf te koken is ook echt fantastisch met kleine kinderen. De suite is een aanrader me een heerlijke hot tub erbij!

Wijk: Arroios

Kindvriendelijke accommodatie in Graça, Chiado & Baixa

Martinhal Lisbon Chiado

Hier draait alles om kinderen. Er is een kidsclub die 24 uur per dag is geopend voor kinderen vanaf 6 maanden tot tieners. Martinhal Lissabon ligt in Chiado, dit ligt in het hart van Lissabon. Er zijn bijna 40 soorten accommodaties van studio's tot appartementen met twee slaapkamers.


Wijk: Chiado
Appartement in Lissabon Graça met kinderen

Dona Graca Lisbon Apartments

Deze appartementen liggen toch wel in één van de meest pittoreske wijken van Lissabon. De inrichting is echt prachtig en het zwembad heerlijk na een dagje citytrippen in warm Lissabon met je gezin. Er zijn verschillende soorten accommodaties, variërend van studio's tot appartementen met twee slaapkamers. Iedere ochtend wordt het ontbijt aan je deur bezorgd.

Wijk: Graça

Upon Lisbon Prime Residences

Geniet van het uitzicht vanaf het zwembad boven op het dak als je terug komt uit het drukke Lissabon met de kinderen. Dit hotel is modern en heeft een goede ligging vlak bij de metro. Dit is een fijne plek voor gezinnen die het niet erg vinden om wat verder van het centrum te zitten en dus meer rust zoeken. FIjn als je wat meer dagen hebt in Lissabon met je gezin.

Wijk: Downtown
Kindvriendelijk appartement Lissabon

Mireilles favoriet:

City Stays Sé Apartments

Een geweldige accommodatie die ontzettend centraal ligt in Lissabon en goed bereikbaar is met openbaar vervoer. Een heerlijke plek voor gezinnen die willen citytrippen in Lissabon. Als je wilt kan hier een pick-up service geregeld worden en de eigenaar is zeer goed bereikbaar via Whatsapp en telefoon. De kitchenette is lekker compleet en het appartement mooi schoon.

Overnachten in steden met kinderen

Overnachten in

steden met kinderen