Natuur en wandelen Oss met kinderen

Oss met kinderen: kindvriendelijke hotspots

Persoonlijke tips in gemeente Oss, onze eigen woonplaats

Kindvriendelijke hotspots in Oss

De omgeving van Oss en de Maashorst biedt een schat aan activiteiten waar je, geloof me, geen genoeg van krijgt. Oss bevindt zich op een bijzondere plek in het Brabantse landschap. Omgeven door de bosrijke gebieden en heidevelden van de Maashorst, evenals het prachtige landschap langs de Maas. Hier vind je polders, uiterwaarden, kronkelende dijken, en charmante middeleeuwse steden en dorpen met een rijke geschiedenis. Ontdek de sfeervolle terrasjes, de natuur, interessante musea, cultuur en goede horeca van Oss. Zeker weten dat je verrast gaat zijn!

24 uur per dag ambassadeur van mijn eigen gemeente

Jij bent écht 24 uur per dag ambassadeur van Oss hè? Dat zei een vriendin van me laatst toen ze me een aantal tips vroeg. Ja, dat ben ik inderdaad en dat met volle passie en enthousiasme. Altijd met mijn eigen eerlijke mening, want dat vind ik het meest belangrijk. Kleine Wereldreiziger was nooit zo gegroeid als ik niet mijn eerlijke mening gaf en ik deel alleen waar ik 1000% achter sta en werk samen met partijen die dezelfde mindset hebben. Laat je inspireren en ontdek de leukste plekken in Oss. Bekijk mijn blogs en tips over kunst- en cultuuruitjes in Oss en bekijk ook de selectie van leuke plekjes in de natuur in combinatie met leuke (natuur)speeltuinen.

Gossi, die Limited Edition Tapas is de mijne!
0
Gossi, die Limited Edition Tapas is de mijne!

Mireille Steegmans

Gossi, die Limited Edition Tapas is de mijne!
Magazine Oss en omgeving - Bij ons om de hoek

Ambassadeur in eigen regio

    Al vier jaar lang zijn wij met trots ambassadeurs van ons eigen geliefde Oss. En nu is er iets speciaals: een geweldig magazine vol verhalen en ontdekplekken! Heb je ons al gespot op de cover?

    Natuurlijk zijn we niet alleen op de cover te bewonderen. Binnenin vind je onze beste tips voor uitjes in en rond Oss met de kinderen! Dit fantastische magazine kun je gratis meenemen bij de Toeristische Informatiecentra in Megen, Ravenstein, Lith en Oss. En je kunt hem hier ook gewoon downloaden natuurlijk!