Tradities in andere landen

Tradities

Wie reist met kinderen maakt kennis met de gewoonten, gebruiken en tradities van andere landen. Met je handen eten in Sri Lanka is heel normaal, in Venezuela is het onbeleefd om te vroeg of gewoon op tijd voor een afspraak te komen en in Peru kun je direct zien of een vrouw vrijgezel is of niet aan haar gekleurde hoofddeksel. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Wij zien reizen met kinderen echt als een educatieve leerschool. Je kunt zo ontzettend veel leren van andere culturen. Als je daar tenminste voor open staat. Wij kwamen terecht op een bruiloft in Indonesië, liepen over vuur tijdens onze eigen bruiloft in China en vierden feest in Argentinië. Doordat wij ons openstellen voor andere mensen zijn zij hartelijk en laten ze ons kennismaken met hun rituelen, gewoonten en gebruiken. Wij vinden het geweldig en vertellen deze verhalen nog vaak aan vrienden en onze kinderen.

Wie reist met kinderen maakt kennis met de gewoonten, gebruiken en tradities van andere landen.

Bij samenwerkingen kunnen we gebruik maken van affiliate links. Dit betekent dat als je iets boekt of aanschaft via deze links bij de genoemde (reis)organisaties, wij  een kleine commissie ontvangen. Kleine Wereldreiziger kan bestaan door deze commissies. We kiezen echter heel specifiek onze samenwerkingspartners en bevelen alleen partijen aan waar wij zelf ook producten kopen en waarover we tevreden zijn tijdens onze vakanties, rondreizen of roadtrips met ons gezin.