FarmCamps, logeren bij de boer

Vakantieaanbieders Nederland

Een vakantie in Nederland met kinderen biedt een schat aan mogelijkheden voor overnachten, van rustieke ervaringen op het platteland tot avontuurlijke glamping en comfortabele vakantieparken. Hieronder staan enkele van de beste opties die Nederland te bieden heeft, perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een onvergetelijke vakantie.

Logeren bij de boer en in de natuur

Boerenbed - Boerenbed neemt gezinnen mee terug naar de basis, met comfortabele tenten gelegen op werkende boerderijen. Geniet van de eenvoud van het leven op het platteland, waar kinderen kunnen leren over dieren en het boerenleven.

FarmCamps - Bij FarmCamps logeren gezinnen in luxe safaritenten of lodges op actieve boerderijen. Kinderen krijgen de kans om dichtbij de natuur te zijn en het boerenleven te ervaren door mee te helpen met dagelijkse klusjes.

Natuurhuisje - Voor gezinnen die op zoek zijn naar rust en natuur, biedt Natuurhuisje unieke verblijven in de meest serene omgevingen van Nederland. Van knusse cottages in het bos tot unieke huisjes aan het water, perfect voor natuuravonturen met de kinderen.

Vakantieparken in Nederland

 EuroParcs - EuroParcs biedt moderne vakantieparken op diverse locaties in Nederland, met een breed scala aan faciliteiten voor kinderen, zoals zwembaden, speeltuinen en animatieprogramma's, geschikt voor een comfortabele familievakantie.

 Roompot - Roompot is een van de grootste aanbieders van vakantieparken, met locaties door heel Nederland. Parken zijn uitgerust met kindvriendelijke accommodaties en bieden tal van activiteiten voor het hele gezin.

 Landal - Landal staat bekend om haar vakantieparken in prachtige natuurgebieden, waar gezinnen kunnen genieten van de buitenlucht en kinderen vrij kunnen spelen in de natuur, met faciliteiten zoals zwembaden en speeltuinen.

 RCN Vakantieparken - RCN biedt vakantieparken met een persoonlijke sfeer, gelegen in de mooiste delen van Nederland. Parken zijn gericht op gezinnen, met een breed aanbod aan activiteiten en accommodaties.

Kamperen in Nederland

Ardoer Campings - Ardoer staat voor kwalitatief hoogwaardige campings, elk met een uniek karakter en gericht op gezinnen. Van strandcampings tot campings in het bos, er is voor elk wat wils.

Roan Glamping - Roan Glamping tilt kamperen naar een hoger niveau met luxe en comfort. Geniet van de natuur zonder in te leveren op comfort, met volledig ingerichte tenten op de mooiste locaties.

Suncamp - Suncamp specialiseert zich in familiecampings met ruime keuze aan kampeerplekken en huuraccommodaties door heel Nederland, ideaal voor gezinnen die van traditioneel kamperen houden.

Tendi Glamping - Tendi biedt een glamping ervaring met tenten die voorzien zijn van alle gemakken. Gelegen op kleinschalige campings, perfect voor gezinnen die willen genieten van rust en ruimte.

Vacanceselect  - Vacanceselect is een specialist in autovakanties en biedt een breed assortiment aan glamping, vakantieparken en campings in Nederland, ideaal voor gezinnen op zoek naar comfort en avontuur.

Villatent Glamping - Villatent combineert het gevoel van kamperen met het comfort van thuis, met luxe safaritenten die van alle gemakken zijn voorzien, gelegen op kindvriendelijke campings.

AllCamps - AllCamps biedt een uitgebreide selectie aan campings door heel Nederland, perfect voor gezinnen die de vrijheid en het avontuur van kamperen willen ervaren.

Kamperen bij Roompot - Naast vakantieparken biedt Roompot ook kampeerplekken met uitstekende faciliteiten, ideaal voor gezinnen die houden van de kampeerervaring met het comfort van een vakantiepark.

RCN Vakantieparken - Met een focus op gezinsvriendelijkheid en natuur, biedt RCN naast prachtige locaties ook een breed scala aan activiteiten en faciliteiten voor kinderen, voor een onvergetelijke familievakantie.