DFDS Seaways, met de ferry naar Groot-Brittannië

Gezinnen die naar Engeland of Wales op vakantie gaan kiezen vaak voor een overtocht met de ferry. Comfortabel en betaalbaar. Bovendien goed nieuws als je op je bestemming bent. Engeland en Wales zijn geweldig voor leuke stedentrips, adembenemende natuur en een actieve rondreis met kinderen. Een paar voordelen van DFSD Seaways voor de overtocht:

  • Beste prijsgarantie
  • Je eigen auto mee aan boord
  • Keuze uit veel verschillende afvaarten per dag (via Dover of Newcastle)

Ervaring Duinkerke-Dover met DFDS

8 redenen om met DFDS Seaways van Duinkerke naar Dover te varen

Wij gingen tijdens de zomervakantie met DFDS Seaways van Duinkerke naar Dover met het gezin. Duinkerke - Dover is een ritje van bijna 2 uur. Van tevoren even gekeken naar de aanbiedingen van DFDS Seaways en welke overtocht het gunstigst was voor ons: Calais of Duinkerke. Eigenlijk maakte het niet zoveel uit dus we kozen voor Duinkerke, omdat het dichterbij was. Wat opviel is dat de overtochten rond het middaguur het meest kostbaar zijn, ga je in de ochtend dan zijn de prijzen een stuk aantrekkelijker.

Met DFDS Seaways naar Schotland

De ferry van DFDS is de snelste route naar Schotland met de auto, want als je van de boot afkomt is het nog maar een uurtje rijden tot de Schotse grens. Goed te doen dus! Schotland is geweldig om met kinderen te ontdekken. Omdat er genoeg te doen is aan boord van de schepen van DFDS hadden wij om heel eerlijk te zijn tijd te kort. Als je de keuze hebt, kies dan dan voor een overtocht met de King Seaways. Waarom? Deze ferry herbergt het Orca Wildlife centre aan boord. Je kunt hier met een ranger walvissen gaan spotten en meer leren over het leven van deze dieren in de Noordzee. Interessant!

Overtocht met DFDS Seaways naar Newcastle

Het is slim om de aanbiedingen van IJmuiden naar Newcastle en van Newcastle naar IJmuiden in de gaten te houden als je naar Schotland op vakantie wilt gaan met de auto. Tijdig reserveren in het hoogseizoen is een must. In het laagseizoen heb je wat meer speling. Wil je een weekendje shoppen in Newcastle (dat kan daar héél erg goed!) dan zijn er vaak genoeg aanbiedingen met de boot naar Newcastle te vinden bij DFDS dus doe daar je voordeel mee!

Actuele aanbiedingen: