Village Vacances DéfiPlanet'
Village Vacances DéfiPlanet'

Village Vacances DéfiPlanet

Village Vacances DéfiPlanet
Compleet vakantiepark

2 zwembaden

Unieke accommodaties

Vanaf € 109,00 per nacht (o.b.v. 4 personen)

Chillen in een boomhut

Een rustige omgeving, een prachtig en compleet park, genoeg te doen in de omgeving én alle faciliteiten bij de hand waar gezinnen gelukkig van worden. Deze combinatie vind je bij Village Vacances DéfiPlanet.

Slapen in een pipowagen, boomhuis, aardwoning of champignon (!)

Het fijne aan Village Vacances DéfiPlanet is dat er voor alle gezinnen eigenlijk wel een accommodatie is die past. Mits je natuurlijk wel van complete vakantieparken houdt, want als een rustig vakantiepark in de natuur met minder faciliteiten beter bij je past, kies dan niet voor DéfiPlanet. Het park ligt in the middle of nowhere en je ben best aangewezen op dit park. De dichtstbijzijnde supermarkt met pinautomaat is ongeveer 20 minuten rijden en hier ligt ook een Lidl bij. De accommodaties van Village Vacances DéfiPlanet zijn eenvoudig maar zeer compleet. Je hebt gegarandeerd een eigen keuken, sanitair en de pipowagens zijn dan misschien klein en knus: schoon zijn ze zeker. Wat ook echt heerlijk is, is de broodjesservice aan huis: dagelijks vers brood! Er is een restaurant en een snackbar op het park aanwezig.

Onze favoriet op Village Vacances DéfiPlanet: de boomhut

Wij zijn ontzettend fan van natuurlijk materialen en de sfeer die dat met zich meebrengt. Daarom zijn wij ook dol op de boomhutten van Village Vacances DéfiPlanet. Lekker 's avond op het terras zitten als onze kleuter slaapt met een Frans wijntje, midden in de natuur. De boomhutten hebben een eigen keuken, badkamer en toilet dus dat is dik in orde. Er zijn voor grote gezinnen voldoende mogelijkheden in het park en dat is een aangename verrassing met de vele samengestelde gezinnen van tegenwoordig. Niemand hoeft op een bank te slapen en er zijn 2 of 3 slaapkamers, wel zo comfy.

Ingericht op actieve kids (en hun ouders)

Als je kinderen houden van en buiten dan is Village Vacances DéfiPlanet gegarandeerd een succes. Er is een leuke speeltuin voor kinderen in het Fantasiebos waar volop kan worden geklommen. Ook kun je in de bosrijke omgeving fietsen, wandelen, paardrijden en er is een soort dierenpark. Verder kun je er nog een survivaltocht doen of boogschieten, natuurlijk zijn sommige activiteiten tegen betaling. Voor wie gewoon lekker aan het zwembad wil ontspannen, kan dat ook. Het zwembad is niet overdreven groot, maar is erg netjes en heeft ook een apart ondiep badje voor de allerkleinsten. Voor de oudere dare devils is er nog meer zoals een 450 meter lange tokkelbaan, een challange parcours van 1,3 kilometer en frisbeegolf. Gezinnen kunnen ook een huifkartocht maken.

Iemand anders deze kindvriendelijke accommodatie doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.


Boomhut in Frankrijk met kinderen