Chillen in een boomhut bij Vakantiepark DéfiPlanet
arrow_drop_up arrow_drop_down

Een rustige omgeving, een prachtig en compleet park, genoeg te doen in de omgeving én alle faciliteiten bij de hand waar gezinnen gelukkig van worden. Deze combinatie vind je bij vakantiepark DéfiPlanet.

Slapen in een pipowagen, boomhuis, aardwoning of champignon (!)

Het fijne aan Vakantiepark DéfiPlanet is dat er voor alle gezinnen eigenlijk wel een accommodatie is die past. Mit je natuurlijk wel van complete vakantieparken houdt, want als een rustig vakantiepark in de natuur met minder faciliteiten beter bij je past, kies dan niet voor DéfiPlanet. Het park ligt in the middle of nowhere en je ben best aangewezen op dit park. De dichtsbijzijnde supermarkt met pinautomaat is ongeveer 20 minuten rijden en hier ligt ook een Lidl bij.

De accommodaties van vakantiepark DéfiPlanet zijn eenvoudig en zeer compleet. Je hebt gegarandeerd een eigen keuken, sanitair en de pipowagens zijn dan misschien klein en knus: schoon zijn ze zeker. Wat ook echt heerlijk is, is de broodjesservice aan huis: dagelijks vers brood! Er is een restaurant en een snackbar op het park aanwezig.

Vakantiepark DéfiPlanet

Het fijne aan vakantiepark DéfiPlanet is dat er voor alle gezinnen eigenlijk wel een accommodatie is die past.

Onze favoriet op Vakantiepark DéfiPlanet: de boomhut

Wij zijn ontzettend fan van natuurlijk materialen en de sfeer die dat met zich meebrengt. Daarom zijn wij ook dol op de boomhutten van Vakantiepark DéfiPlanet. Lekker ’s avond op het terras zitten als onze kleuter slaapt met een Frans wijntje, midden in de natuur. De boomhutten hebben een eigen keuken, badkamer en toilet dus dat is dik in orde. Er zijn voor grote gezinnen voldoende mogelijkheden in het park en dat is een aangename verrassing met de vele samengestelde gezinnen van tegenwoordig. Niemand hoeft op een bank te slapen en er zijn 2 of 3 slaapkamers, wel zo comfy.

Ingericht op actieve kids (en hun ouders)

Als je kinderen houden van en buiten dan is vakantiepark DéfiPlanet gegarandeerd een succes. Er is een leuke speeltuin voor kinderen in het Fantasiebos waar volop kan worden geklommen. Ook kun je in de bosrijke omgeving fietsen, wandelen, paardrijden en er is een soort dierenpark. Verder kun je er nog een survivaltocht doen of boogschieten, natuurlijk zijn sommige activiteiten tegen betaling. Voor wie gewoon lekker aan het zwembad wil ontspannen, kan dat ook. Het zwembad is niet overdreven groot, maar is erg netjes en heeft ook een apart ondiep badje voor de allerkleinsten. Voor de oudere dare devils is er nog meer zoals een 450 meter lange tokkelbaan, een challangeparcours van 1,3 kilometer en frisbeegolf. Gezinnen kunnen ook een huifkartocht maken.

Fantasiebos 'Défiplanet'

Fantasiebos ‘Défiplanet’ is een feest voor kinderen

>> Meer informatie en boeken

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Over de schrijver
Ik ben Mireille, oprichter en eigenaar van Kleine Wereldreiziger. En trotse moeder van onze lieve boys (2012 & 2018). Wij vinden het heerlijke om met de kinderen op reis te gaan in Nederland, Europa en ook daarbuiten. We geven onze passie voor reizen als snel door aan onze oudste zoon en zo begint ook Kleine Wereldreiziger. Toen ik startte was er nog heel weinig informatie te vinden over reizen met kinderen. Dat is nu wel anders! Ik wil met mijn team aan ouders laten zien hoe leuk het is om de wereld te ontdekken met kinderen. Comfortabel reizen en een goede prijs/kwaliteit verhouding zijn daarbij belangrijk vinden wij. Fijne accommodaties, bijzondere overnachtingen en vakantiewoningen waar juist niet de grote massa naartoe gaat. Dat is wat je kunt verwachten op Kleine Wereldreiziger. Voor gezinnen die net even wat anders willen, houden van comfort en op zoek zijn naar die gezellige sfeer. Heb jij een tip? Of heb jij een fijne accommodatie voor gezinnen? Stuur een bericht naar Mireille via mireille@kleinewereldreiziger.nl.