Honorato Hamburgueres, een mond vol…lekker eten
Portugal
Mireille Steegmans
Portugal
01/19/2020
1 min

Honorato Hamburgueres, een mond vol...lekker eten

01/19/2020
1 min

Honorato Hamburgueres Artesanais, het is een mond vol voor de naam van je restaurant. Maar dat zijn de burgers die je kunt eten ook!

Honorato Hamburguere: eerlijke burgers met verse ingrediënten

Om meteen de deur in huis te laten vallen: bij Honorato Hamburgueres in Lissabon kun je een eerlijke hamburger met verse ingrediënten eten voor een prima prijs. Het restaurant is enorm sfeervol ingericht en verbergt al directe aantrekkelijkheid, ook voor kleine eters. Overigens is hier met kleine eters goed rekening gehouden: er zijn ook kleine hamburgers te bestellen. Zeer bijzonder en prettig, want dat vind je zeker niet op veel plekken in Lissabon.

De burgers zijn burgers, lekker en compleet. Of het vlees extreem bijzonder is? Zeker beter dan McDonald's, maar je hebt niet te maken met een burger die met passie bereid is als je dat zou denken. Voor gezinnen is Honorato Hamburguere gewoon een lekkere afwisseling en de kinderen zullen dol zijn op de burgers en krijgen ook nog wat verse groenten binnen.

Honorato Hamburgueres Lissabon

Heerlijke sfeer in een industrieel gebouw

De sfeer bij Honorato is heerlijk. De kratten met verse limoenen, citroenen, tomaten en verse knoflook lachen je toe. Oud en nieuw is gecombineerd in het industriële gebouw waar Honorato gevestigd is en verwerkt is het gewoon af en compleet. Een lekker drankje kun je hier zeker ook drinken en met wat geluk is er een DJ met live muziek en is de avond helemaal compleet. Wij vinden Honorato stoer en een absolute aanrader voor mimi-mensjes. Bekijk de foto's maar zelfs zelf, dan weet je precies wat wij bedoelen!

Honorato Hambúrgueres Lissabon

Meer Honorato-burgers in Lissabon

Hoewel Honorato aan de Rua da Palmeira in het centrum van Lissabon toch wel echt de beste keuze is volgens mij vanwege de sfeer, kun je voor een lekkere burgers van Honorato ook terecht in andere wijken zoals in Belém of Chiado.

Honorato Hambúrgueres Lissabon