Honorato Hamburgueres, een mond vol...lekker eten
19 januari 2020 
3 min. leestijd

Honorato Hamburgueres, een mond vol...lekker eten

Honorato Hamburgueres Artesanais, het is een mond vol voor de naam van je restaurant. Maar dat zijn de burgers die je er kunt eten ook!

Om meteen met de deur in huis te vallen: bij Honorato Hamburgueres in Lissabon kun je een eerlijke hamburger met verse ingrediënten eten voor een prima prijs. Het restaurant is enorm sfeervol ingericht en daardoor al direct aantrekkelijk, ook voor kleine eters. Overigens is hier met kleine eters goed rekening gehouden: er zijn ook kleine hamburgers te bestellen. Zeer bijzonder en prettig, want dat vind je zeker niet op veel plekken in Lissabon.

De burgers zijn burgers, lekker en compleet. Of het vlees extreem bijzonder is? Zeker beter dan McDonald’s, maar je hebt niet te maken met een burger die met passie gegrild is als je dat zou denken. Voor gezinnen is Honorato Hamburguere gewoon een lekkere afwisseling en de kinderen zullen dol zijn op de burgers en krijgen ook nog wat verse groenten binnen.

Honorato Hamburgueres Lissabon

De sfeer bij Honorato is heerlijk. De kratten met verse limoenen, citroenen, tomaten en verse knoflook lachen je toe. Oud en nieuw is gecombineerd in het industriële gebouw waar Honorato gevestigd is en daardoor is het gewoon af en compleet. Een lekker drankje kun je hier zeker ook drinken en met wat geluk is er een DJ met live muziek en is de avond helemaal compleet. Wij vinden Honorato stoer en een absolute aanrader voor mimi-mensjes. Check de foto’s maar even zelf, dan weet je precies wat wij bedoelen!


OVERNACHTEN
Rondreis Noord-Portugal met kinderen

NOORD-PORTUGAL

DOURO VALLEI