Goedkoop weekendje weg met kinderen

Goedkoop weekendje weg met kids, waar moet je zijn?

Het is mooi weer, vakantie of gewoon weekend en je wil gewoon even lekker met je kids een paar dagen lekker eruit binnenkort zonder dat je hier de hoofdprijs voor betaalt. Dat is best wel een behoorlijke uitdaging om een goedkoop weekendje weg te vinden voor het hele gezin. Met onderstaande tips lukt het je om binnen je budget te blijven en om van je mini-vakantie een mooie herinnering te maken!

Goedkoop weg met de kids, lastminute aanbiedingen

Je wilt eigenlijk op korte termijn wel lekker even er tussenuit, gewoon een goedkoop weekendje weg met de kinderen. Het moet vooral betaalbaar en kindvriendelijk zijn en het liefst wil je zelf ook wel even lekker genieten. Ver van tevoren boeken is sowieso geen optie bij het regelen van een goedkoop weekend weg met je kinderen. Je bent dus afhankelijk van lastminute aanbiedingen voor een betaalbare korte vakantie. Natuurlijk is er altijd wel een leuke aanbieding te vinden. Je wilt het liefst ook wel op plekje zitten waar wat te beleven is al realiseer je je natuurlijk ook wel dat low budget betekent dat je wat moet inleveren aan comfort in de meeste gevallen. Neem deze tips mee en scoor juist die gave aanbiedingen waarbij je ondertussen geniet van een prima accommodatie. Wij selecteerden een aantal betrouwbare aanbieders voor een goedkoop weekendje weg naar een leuk vakantiepark of een fijne bungalow. Let wel op dat er nog extra kosten berekend kunnen worden voor o.a. de schoonmaak en toeristenbelasting.

De aanbieders van goedkope weekendjes weg op een rij

Er zijn meerdere aanbieders die weekendjes weg goedkoop kunnen maken. Ik heb ze voor je verzameld:

Goedkope aanbieder: Actie van de dag

Op de site van Actie van de dag staan dagelijks toffe aanbiedingen om een goedkoop weekendje weg te kunnen regelen met je gezin. Zo zijn er bijvoorbeeld vaak aanbiedingen met 50% korting op specifieke vakantieparken waaronder ook aanbiedingen bij Roompot Vakantieparken in Nederland. Je vindt hier vaak ook leuke weekendjes weg met kinderen in Duitsland en ook kindvriendelijke accommodaties aan zee, specifieke vakantieparken met zwembad of je kunt ook kunt gaan kamperen in een safaritent voor een betaalbare prijs. Genoeg keuze uit leuke tripjes met je gezin, het aanbod wisselt wel continu dus je moet er snel bij zijn en liefst direct beslissen.

6 tips voor een goedkoop weekendje weg

De ultieme tips om vaker goedkoop weg te kunnen gaan met je kinderen:
  • Kook zelf, koop o.a. je ijsjes en drinken in de supermarkt. Of liever nog: drink gewoon water.
  • Bestel tickets voor pretparken of uitjes altijd online en speur naar kortingen van tevoren.
  • Kies je uitjes zorgvuldig. Een middag wandelen en picknicken is leuk en goedkoop.
  • Een weekend weg gaat om samen zijn. Maak tijd voor elkaar, neem een spel mee in plaats van een uitje te kiezen en entreegeld te betalen.
  • Kies een plekje aan het strand. Ga hier uitwaaien of genieten van de zon.
  • Het is even een investering, maar dan haal je hem er dubbel en dwars uit: de Museumkaart.