Pretpark Julianatoren Apeldoorn
Gelderland
Mireille Steegmans
Gelderland
05/03/2019
2 min

Jaarabonnement Julianatoren, absoluut de moeite waard

05/03/2019
2 min

Na de geboorte van onze baby kleine wereldreiziger is het tijd om wat leuke uitjes in eigen land te plannen, maar door de verwachte hitte besluiten we per dag te kijken wat we gaan doen. Omdat Julianatoren direct favoriet is bij onze 6-jarige, gaat dit pretpark als eerst op onze lijst.

Julianatoren blijft nog steeds een feestje

Natuurlijk is de fun en de pret in Julianatoren net als andere jaren groot, we kunnen Lucas zonder problemen alleen laten rondlopen. Hij kent inmiddels de weg na meer dan 15 bezoekjes en het park is sowieso super overzichtelijk. Wat ons wel tegenvalt met de enorm hoge temperaturen op dit moment is dat er nergens extra watertappunten of zonneschermen te vinden zijn in Julianatoren te vinden zijn. Bij de dinotour aan het begin van het park sta je nog overdekt, maar daarna dus niet of nauwelijks meer. Je loopt gewoon echt bijna de hele dag in de zon met kinderen in Julianatoren. Neem dus zonnebrand met factor 50 mee is onze tip! En vergeet geen zonnehoedje. Dat is het moment waarop we ons jaarabonnement soms missen. Als je een bezoek van een hele dag gepland hebt, dan ga je niet na een paar uur al naar huis. Met ons gezinsabonnement gingen we soms een paar uurtjes naar Julianatoren voordat we papa gingen ophalen op zijn werk of onderweg van A naar B stapten we even af in Apeldoorn. Groot voordeel was bovendien ook dat we mooi wat evenementen konden meepikken. Sowieso geldt voor Julianatoren wat ons betreft nog steeds: het totaalplaatje klopt en het is een dag vol fun!

Julianatoren door de jaren heen…onze favorieten in beeld  (2015 – 2019)

Attracties Julianatoren

Woezel en Pip Julianatoren
Speeltuin Julianatoren
Achtbaan Julianatoren
Wij hadden een paar jaar geleden zeker niet gedacht dat we dit soort entertainment in pretparken zouden opzoeken, maar onze kleuter vindt het gewoon geweldig en dan passen wij ons gewoon aan en combineren we een middagje Julianatoren bijvoorbeeld met een bezoek aan Paleis het Loo of een wandeling op de Veluwe. Zo is iedereen happy

Julianatoren, een abonnement vol fun

Wij hadden een paar jaar geleden een gezinsabonnement van Julianatoren en zonder reclame te willen maken, meen ik oprecht dat ik dit abonnement echt een aanrader vindt! Niet alleen heb je een jaar lang gratis entree met je gezin plus opa’s en oma’s bij Julianatoren. Je krijgt er ook nog een aantal andere leuke gratis entrees en aantrekkelijke kortingen bij. Ik denk alleen dat veel mensen niet weten dat je naast gratis entree bij Julianatoren met dit jaarabonnement ook nog 1x gratis entree hebt met gezin bij al deze parken:

  • Amusementspark Tivoli in Berg en Dal (bij Nijmegen)
  • Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn
  • Familiepark DippieDoe in Best
  • Olmense Zoo in Olmen (België)
  • Avonturenpark Hellendoorn
  • PottsPark in Minden (Duitsland)
  • Freizeitpark Schloss Beck (Duitsland)

En dan nog korting met je gezin bij parken als Steenkolenmijn Valkenburg, Apenheul in Apeldoorn, Grotten van Han, Madurodam in Den Haag, MoviePark Germany en nog veel meer. Op deze manier heb je je abonnementsgeld er allang uit!