Bijzonder weekendje weg met kinderen

Bijzonder weekendje weg met kinderen

Een weekendje weg naar een bijzondere plek in Nederland

Het eerste weekend met mooi weer in het voorjaar. Een extra lang weekend door een schoolstaking. Een bijzondere gelegenheid. Of gewoon zin om een weekendje weg te gaan met je kinderen. Ben je op zoek naar een bijzonder weekend weg met je gezin waar je niet direct de hoofdprijs voor betaalt, maar wel heerlijk kunt genieten? Wij hebben een aantal fijne en verrassende plekken in eigen land op een rij gezet. Van die plekken waar je gegarandeerd een mooie herinnering aan overhoudt en waar je kinderen nog jarenlang over zullen praten. We hebben plekken bij attractieparken voor je geselecteerd waar je misschien niet zelf meteen aan zou denken. Maar ook glamping plekjes en andere fijne bestemmingen..

Bijzondere weekendje weg met kids

# Bijzonder weekendje weg in de Efteling

Dit is food for thought: ga je bijna jaarlijks naar de Efteling? Of ga je om de 4 jaar naar de Efteling en dompel je jezelf en je kinderen een heel weekend onder en beleef je samen op je gemak de Efteling? Wij kiezen sinds ons weekendje Loonsche Land voor dat laatste. En wist je dat de Efteling vaak hele goed vroegboekkortingen heeft? Doe daar dus zeker je voordeel mee! Als wij alle keren Efteling van ons samen optellen, komen we met gemak boven de 100 bezoekjes uit. Het weekend staat echter het meest in ons geheugen gegrift. Onze zoon heeft het er nog steeds over met regelmaat, dit heeft echt indruk gemaakt. Daarom bovenaan in ons overzicht met tips voor bijzonder overnachten met kinderen. Wist je trouwens dat je ook in het hotel van Loonsche Land prachtig kunt overnachten? 

Bijzondere accommodaties in de Efteling met kinderen

Bosrijk

De sfeer van Bosrijk is fantastisch, de huizen net was luxer dan bij Loonsche Land en de faciliteiten net wat uitgebreider. Zo heeft Bosrijk een zwembad en ligt het net wat dichterbij bij het Efteling Park. Overigens kun je ook met een treintje naar het park toe als je niet 5 tot 10 minuten wilt lopen.
Genieten in de natuur

Loonsche Land

Loonsche Land is een beetje de budget versie van accommodaties van de Efteling. Is het daarmee een stuk minder leuk? Nee, absoluut niet! Wij vinden de sfeer van de huisjes bij Loonsch Land juist superleuk, gemoedelijk en net even anders. Lekker op een zitzak voor de tv kruipen voor een film na een dagje Efteling.
Sfeervolle sprookjesavonden

Efteling Hotel

Overnachten in het Efteling Hotel, luxe overnachten op 5 minuten lopen van de entree. Met kinderen je ogen dichtdoen in de Doornroosje Suite, de Vliegende Hollander Suite of in een wat meer betaalbare Junior Suite. Gegarandeerd een memorabel verblijf, onze favoriet? De Sprookjesboom suite!
Dromen in een themakamer
Bijzonder weekendje weg met kinderen

Gijs zijn favoriet:
Sprookjesachtig weekend in de Efteling

Ontelbare keren waren wij in de Efteling. Je zou dus denken dat wij moeilijk te verwonderen zouden zijn in de sprookjeswereld van Anton Pieck. Maar niet is minder waar! We hebben 3 dagen genoten in het Loonsche Land met ons gezin tijdens de Winter Efteling. Een fijn en sfeervol huisje, onbeperkt toegang tot het park, lekker spelen en vooral samen genieten.  


TIP! Check de drukteverwachting in de Efteling voordat je boekt!

Bijzonder weekendje weg in Zuid-Holland met kinderen

# Duinrell inclusief attracties, Tikibad & vakantiepark

Duinrell is zo'n beetje bij iedere Nederlander wel bekend. Maar Duinrell wordt eigenlijk pas echt anders als je er een compleet en bijzonder weekendje weg van maakt met de kids. Slapen in een glampingtent of toffe Duingalow of wat dacht je van een weekendje weg met 2 gezinnen in een gave Premium Plus Duingalow inclusief sauna? Genoeg bijzondere accommodaties om uit te kiezen bij Vakantiepark Duinrell. Bovendien toegang tot het attractiepark op alle dagen. En natuurlijk wil je het Tikibad (binnen en buiten) ook niet missen. 

Bijzondere accommodaties in Duinrell voor gezinnen

Bijzonder weekendje weg: lodgetent in Zuid-Holland

Slapen in een lodgetent

Luxe kamperen in een lodgetent van 40 m2 in de duinen of liever wat dichter bij faciliteiten? Dat kan! De inrichting is sfeervol en compleet met fijne bedden en voor de kids een stapelbed. Superleuk in combinatie met het Tikibad en de attracties in het park. 
Geschikt voor 4-6 personen
Duingalow bijzonder weekendje weg

Duingalow met sauna

Het vakantiepark van Duinrell biedt luxe met de Premium Duingalows die zelfs een sauna hebben. De comfortabele boxspringbedden zijn echt heel fijn. Verder een combi-magnetron en vaatwasser plus een inloopdouche in de badkamer met twee wastafels.
Geschikt voor 4 personen
Premium Plus Duingalow

Premium Plus Duingalow

Extra luxe met dit type accommodatie is gegarandeerd! Veel licht, grote ramen en dus het gevoel dat je continu buiten bent. De masterbedroom heeft heerlijke bedden en deze Duingalows hebben zelfs nog een extra verdieping dus meer privacy.
Geschikt voor 6-8 personen
Glamping met kinderen in Nederland
GLAMPING IN NEDERLAND
Bijzondere huisjes aan zee met kinderen
HUISJES AAN ZEE
Origineel overnachten met kinderen
BIJZONDER OVERNACHTEN