Leuke stedentrips voor gezinnen

Weekendje weg met je kinderen, met het vliegtuig of de auto

Kindvriendelijke stedentrips, er is eindeloos veel keuze!

Een lang weekend weg met kinderen of een stedentrip tijdens jullie vakantie in Italië, Spanje, Portugal, Frankrijk of waar dan ook in Europa. Er zijn zo ontzettend veel leuke steden in Europa waar je cultuur kunt snuiven, de leukste musea kunt bezoeken, boottrips kunt maken en natuurlijk rondslenteren met je kinderen. Wij hebben de steden die wij aanbevelen op een rij gezet om herinneringen voor het leven te kunnen maken met je gezin!

De leukste stedentrips met kids in Europa

Wij zijn de afgelopen jaren in veel kindvriendelijke steden in Europa geweest met ons gezin. Tijdens onze vakantie en gewoon tijdens een weekendje weg. In Nederland en ook over de grens zijn zoveel leuke steden om te ontdekken. Onze persoonlijke favorieten in Europa zijn Porto, Marseille, Colmar en Londen.
Leuk weekendje weg met kinderen in Nederland

Bijzondere accommodaties voor een weekendje weg

Wij hebben een aantal fijne en verrassende plekken in eigen land op een rij gezet. Van die plekken waar je gegarandeerd een mooie herinnering aan overhoudt en waar je kinderen nog jarenlang over zullen praten. We hebben plekken bij attractieparken voor je geselecteerd waar je misschien niet zelf meteen aan zou denken. Maar ook glamping plekjes en andere fijne bestemmingen.

Weekendje weg op rij afstand 

arrow_drop_up arrow_drop_down